Gazete Vatan Logo

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi

Survivor’da yine eleme öncesi gerginlik ve mücadele kat be kat artıyor. Survivor yarışmacıları giderek sayıları azaldığı için eleme potasına girmemek üzere çok daha güçlü performanslar ortaya koyuyorlar. Oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme potasına giren isimler de belli oluyor. Survivor dokunulmazlık oyunu bu akşam TV8'de olacak.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi

Survivor adasında yine heyecan dorukta. Yarışmacılar sembol oyunu, ödül oyunları ve iletişim oyunundan sonra yine yeni bir dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıyalar. Bundan sonra güçlü olanın yanı sıra iyi strateji yapan yarışmacılar finale doğru emin adımlar ile yürüyebilecekler ancak. Bu yüzden takımlar içerisinde dengeler de sürekli değişiyor.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazanacak, Eleme Adayı Kim Olacak?

Ünlüler Takımda Dengeler Değişti

Son haftalarda Survivor adasında özellikle ünlüler takımında büyük değişimlere şahit oldu izleyiciler. İlk olarak fitili ateşleyen Serhat ile Furkan kavgası olmuştu. Furkan bundan sonra bireysel hareket edeceğini ve isterlerse onu da eleyebileceklerini söylemişti. Bir diğer yandan adada en başından beri çok yakın duran Sabriye ve Adem arasında da bir takım gerginlikler yaşanmaya başlamıştı. Bunların üzerine Adem’in artık yavaş yavaş Sabriye’den uzaklaşacağı öngörülmüştü. Adada iyice azalan ünlüler takımında artık eski iki karşıt gruptan bir kişinin elenme ihtimali çok büyük.

Haberin Devamı

Gönüllüler Adasında Berna İçin Tehlike Çanları

Ünlüler takımı haftalardır bir yarışmacı arkadaşlarının elenmesine şahit olurken gönüllüler takımı bu süreci aslında çok rahat geçirmişti. Ancak yeni dokunulmazlık oyunlarında her an her şey olabiliyor. Bu yüzden gönüllüler takımı yarışmacıları da her an eleme potasına girme riski ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Özellikle olası bir eleme potası durumunda Berna herkesin aklına gelen isim oluyordu. Çünkü son zamanlarda takım içerisinde herkesle sorun yaşayan ve defalarca eleme potasına girmiş bir isim Berna. Bakalım bu dokunulmazlık oyunları eleme gecesini ne şekilde etkileyecek.

Geçen Haftanın Elenen İsmi

Geçen hafta Survivor adası ünlüler takımı için bir hayli şanssız geçmişti. Özellikle eleme potasına yalnızca ünlüler takımından yarışmacıların girmesi takım içinde ciddi bir motivasyon düşüklüğü yaratmıştı. Geçen hafta iki gün üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından yalnızca 3 Survivor yarışmacısı eleme potasına sokuldu. Bu yarışmacılar Sabriye, Sema ve Şahika olmuştu. Ancak son karar yine halktan geldi. Yapılan halk oylaması sonucunda en az SMS oyu alarak adaya veda eden isim Şahika oldu.

Haberin Devamı

Aslında adada tarafsız olarak takılan ve genellikle yalnız olarak gösterilen Şahika’nın elenmesi uzun süredir bekleniyordu. Fakat bundan sonra ünlüler takımında eleme potasına girecek yarışmacılar çok daha fazla merak bekleniyor. Aynı zamanda gönüllüler takımı da eleme potasına yarışmacı sokacak mı soruları akıllarda bir hayli yer etmişti. Çünkü şimdilik gönüllüler takımının ünlüler takımına karşı sayıca net bir üstünlüğü var.