Gazete Vatan Logo

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? 20 Mayıs...

Survivor bu akşam yine heyecanla izlenecek. Dün akşam oynanan Türk-Yunan ödül oyunununda kıyasıya mücadele yaşandı ve kazananlar Türkler oldu. Peki Survivor'da bu akşam oyunu Ünlüler mi yoksa Gönüllüler mi alacak? Merak edilen Survivor yeni bölüm bu akşam TV 8 ekranlarında...

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? 20 Mayıs...

Survivor her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da bu akşam yine bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Her iki takımın da mücadele edeceği Survivor dokunulmazlık oyununun galibi hangi takım olacak?

SURVİVOR 96. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIMIN OLACAK?

Survivor ödül oyunun ardından normal hayatlarına dönen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana bir dokunulmazlık mücadelesi yaşanacak. Peki haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

SURVİVOR TÜRK-YUNAN ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor nefes kesen mücadeleleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bu hafta gerçekleştirilen Türk- Yunan takımının karşılaşmasında iki turu da kazanan Türk takımı Yunanistan Mikanos tatili kazandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Türk-Yunan takımı nefes kesen bir akşam yemeği yiyecek. Şarkıcı Fedon eşliğinde eğlenceli anların yaşanacağı yeni bölümde Sabriye ve Konstantinos arasında yaşananlar yeni bölüme damga vuracak.

Haberin Devamı