Gazete Vatan Logo

Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu!

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da ödül oyunu için ünlüler takımı ile gönüllüler takımı mücadele etti. Ünlüler takımı kendilerine motivasyon sağlayacak ödülün sahibi oldu. Cumartesi akşamı TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor’da dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Survivor'da ödül oyununun ardından dokunulmazlık oyunununda kazanını Ünlüler oldu...

Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu!

Survivor’da heyecan dolu yeni bölüm TV 8 ekranlarında 25 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak. Bu hafta da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadele verecek. Birleşme partisine çok az bir zaman kala ünlüler takımının haftalardır dokunulmazlık oyunlarını kaybetmesi ve her hafta aralarından bir kişiyi elemesi takımda moralleri iyiden iyiye bozuyor. Gönüllüler takımı da ödül oyunlarını kaybetmesine rağmen dokunulmazlık oyunlarını kazandığı için daha mutlu. Bu yüzden her iki takım için bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyununun önemi büyük. Hem takımlar hem de Survivor izleyenleri hangi takımın dokunulmazlık oyununu kazanacağını ve hangi takımdan hangi oyuncuların eleme potasına gireceğini merak içinde bekliyor.

Tuğçe isyan etti! "Hepsinden daha erkeğim..."
Görünüller Takımı yarışmacısı Tuğçe'nin ise isyanı adaya damga vurdu. Tuğçe, dün gece meydana gelen fırtına ve sağanak yağışın adadaki yarışmacıları oldukça olumsuz etkilediğini vurgulayarak erkeklerin kız yarışmacılara yardımcı olmadığını dile getirdi. Genç yarışmacının konuşurken gözyaşlarına zor hakim olduğu gözlendi.
Erdi ve Berna arasında yüksek tansiyon! "Yürü git..."
Gönüllüler Takımı'nda ter döken Erdi ve Berna arasında tartışma çıktı. Karşılıklı suçlamaların yaşandığı diyalogda iki tarafında ses tonu bir hayli yükseldi.
Mor Oda'da ziyafet! Mideleri bayram etti...
Ödül oyunu sonrası Mor Oda'ya gitmeye hak kazanan Tuğçe, Anıl, Burçak ve Elif doya doya yemek yiyerek karınlarını doyurdular.
Sabriye: "Adem olmadan gitmem! Karnım aç gözüm tok"
Bazı Ünlüler Takımı yarışmacılarının Mor Oda'ya gidişini yorumlayan Sabriye, yanında sevdikleri olmadığı zaman Mor Oda'ya gitmek istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ünlüler takımında haftalardır sakat olan Sema, takımın büyük bir güç kaybetmesine neden oldu. Takım arkadaşları ardı ardına kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının sebebinin biraz da Sema’nın oyunlarda yer almamasından kaynaklandığını düşünüyor. Bu durum ünlüler takımından morallerin bozuk ve motivasyonun düşük olmasına neden oluyor. Ama her şeye rağmen sayıları günden güne azalan ünlüler takımı bu kez dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımına karşı galibiyet kazanmak istiyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım arasından bir kişi elemek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

Sembol oyununu kazanan bir kız ve bir erkek yarışmacı birleşme partisine çok az bir zaman kalan birleşme partisine katılmayı garantileyecek. Böylece bu iki yarışmacı iki hafta süreyle dokunulmazlık hakkının da sahibi olacak. Survivor adasındaki her iki takım yarışmacıları için bu mücadele çok önemli.