Gazete Vatan Logo

Survivor'da yarış kızışıyor!

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu tarihi bir farkla bitti. Survivor'ın pazar gecesi yayınlanan son bölümünde Semih Öztürk krizi yaşandı.

Survivor'da yarış kızışıyor!

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde kim elendi sorusunun yanıtını verecek dokunulmazlık oyunu Semih Öztürk krizi ile başladı tarihi bir farkla bitti. Ünlüler eleme için ada konseyine bu şok sonuçla gitti. Survivor'da geçen hafta gönüllüler 2 kişiyi eleme adayı olarak belirlemişti. Gönüllüler takımının müthiş dönüşüne ünlüler takımının çöküşü eklenince Survivor'daki tarihi fark ortaya çıktı. Durumu 'Bu ne ya... 10'a 1 fark mı olur' diyerek Ezgi özetledi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM ELENECEK?

Survivor 2016'dan son elenen ismi belirleyecek dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk krizi yaşandı. Gönüllüler takımında dokunulmazlık oyunlarına çıkmayan Semih Öztürk bu huyunu ünlüler adasında da devam ettirdi. Sakat olduğunu öne süren Semih Öztürk dokunulmazlıkta oynamayacağını ilan etti. Ada doktoru oynayabilir raporu verdiği için Atakan ve Yunus başta olmak üzere ünlüler takımından Semih'e yoğun bir tepki dalgası yükseldi. Semih Öztürk gönüllüler adasının ardından 1 hafta içinde ünlüler adasında da istenmeyen adam olmayı başardı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN SON ELENEN KİM OLACAK?

Survivor adasında geçen hafta gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybedince ada konseyine giden taraf olmuştu. Zafer Mete diskalifiye olduğu için gönüllüler takımından elenen olmamıştı. Ancak gönüllüler takımı 26 Nisan elemesi için 2 isim belirlemişlerdi. Ada konseyinde Gizem Kerimoğlu yazılmış, bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim de Serkay Tütüncü adını elemeye kaydetmişti. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı da aynı şekilde ada konseyindeki ismin dışında salı günü bir isim daha belirleyecekler. Ünlüler ve gönüllüler takımından eleme adayı olan 4 isim için 26 Nisan 2016 salı günü eleme yapılacak. Survivor SMS oy sonuçlarına göre sıralamada en altta yer alan isim elenecek.

SURVİVOR AVATAR ATAKAN SEMİH ÖZTÜRK'E KAFAYI TAKTI

Survivor adasına Zafer'i diskalifiye ettirerek geçiş yapan Semih Öztürk bir hafta da onlarla da arasını bozmayı başardı. İlk günlerde herkese mavi boncuk dağıtan Semih Öztürk, dokunulmazlık oyunu öncesi 'oynamayacağım' demeye başlayınca Atakan'ın hedefi oldu. Kendi istatistiğini düşünen Semih Öztürk sakat olduğu bahanesini kullanarak oyunlardan kaçtı. Bu durum Atakan ile birlikte Nagihan'ı da çok kızdırdı. Semih Öztürk ünlüler adasında bir hafta içinde gerçek yüzünü gösterip istenmeyen adam olmayı başardı.

Haberin Devamı