Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da Turabi şoku!

Survivor'da Turabi şoku!

Survivor nefes kesen bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sona yaklaştıkça hırs ve rekabetin iyice kızıştığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim ödülü için mücadele etti. İletişim oyununda Anıl ile karşı karşıya gelen Turabi parkurda kötü bir düşüş yaşadı. Turabi tedavisi için hastaneye kaldırıldı...

Survivor'da Turabi şoku!

Survivor yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor! TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında iletişim ödülü için kıran kırana bir mücadele yaşandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam iletişim ödülü mücadelesi verildi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasından iletişim ödülünün sahibi ise Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR'DA TURABİ ŞOKU!

İletişim oyunu mücadelesinde Turabi talihsiz bir kaza geçirdi. Merdiven platformdan inerken dengesini kaybeden Turabi ters bir şekilde yere düşünce acı içinde kıvranmaya başladı. Survivor'da bütün ekibin başına toplandığı Turabi'nin durumuna ilişkin açıklamanın sonradan yapılacağı söylendi.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı Mantı ve Çiğ Börek için mücadele etti.Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan mücadelede Gönüllüler takımı üstünlüğü ile sona eren mücadele sonunda Gönüllüler takımı güzel bir ziyafet çekti.

Haberin Devamı