Gazete Vatan Logo

Survivor’da tansiyon yükseliyor!

Survivor’da tansiyon yükseliyor!

Survivor All Star tüm hızıyla sürüyor. Yarışmacılar bu yıl daha hırslı mücadele ediyor, yarışlar her zamankinden daha çekişmeli geçiyor. Sadece adalar arasında rekabet yok bu kez, takımlar kendi içlerinde de fokur fokur kaynıyor. İşte Survivor All Star’ın şifreleri...

Ünlüler ne kadar ünlü?

Acun Medya tarafından düzenlenmeyen ilk ve tek Survivor’a katılan ve altıncı günde elenen Fulya Keskin, nedenini kimsenin anlamadığı bir şekilde bu yıl “ünlüler” arasında kendine yer buldu. Bu seferki macerası sadece 18 gün sürdü. Var Mısın Yok Musun’dan gelen Hakan ve Merve Oflaz, Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç. gibi dizilerde küçük roller almışlardı. İlk sezon gönüllüler adasından ünlüler arasına gönderilen Anıl ise oyuncu Gizem Tetik ile olan ilişkisi sayesinde geçtiğimiz aylarda magazin sayfalarında boy göstermişti. Milli atlet Merve Aydın’ı, memleketin tek ünlü kadın futbolcusu Serenay’ı ve gönüllüler adasından transfer edilen Berna’yı geçen sezondan hatırlıyoruz. Nihat Doğan yerine ekibe katılan Ahmet Dursun, midesindeki sorunlar nedeniyle yarışmadan ayrıldı. Pascal Nouma için takımın “en ünlü”sü diyebiliriz. Barış Manço’nun oğlu “doğuştan ünlü” Doğukan ve birçok kişinin ilk olarak Survivor’da tanıştığı Almeda, ünlüler adasının diğer isimleri...

Haberin Devamı

Üç şampiyonlu gönüllüler

Daha önce Survivor olmayı başaran üç isim bu yıl gönüllüler adasında yarışıyor. Son iki yılın şampiyonları Hilmi Cem ve Turabi dışında, Aslanlar- Kanaryalar sezonunun birincisi Taner de bu yıl yarışmacılar arasında yer alıyor. Taner’le aynı sezondan gelen Özlem ile Türkiye- Yunanistan yarışına katılan Nadya’yı çok azımız hatırlıyoruz. Var Mısın Yok Musun temsilcileri Begüm ve Seda dışında, sadece yarışlardaki performanslarıyla değil, denizden tuttukları balıklarla hatırladığımız Bozok ve Hasan da bu yıl gönüllüler kadrosunda kendilerine yer bulan isimlerden. Adanın iki “agresif yaradılışlı” isminden Duygu, ilk ada konseyinde elenerek Survivor Allstar’a veda etti. Diğer asabi yarışmacı Sahra ise bacağındaki rahatsızlığa rağmen savaşını sürdürüyor ancak geçen yılki performansını sergileyemiyor.

Haberin Devamı

En sinirli yarışmacılar kimler?

Turabi, oyun kazandıktan sonraki ritüellerine ve rakip oyuncuları tahrik etme hareketlerine devam ediyor. Bozok da bu yıl oyunlar sırasında agresif tavırlar sergilemeye başladı. Sahra sakatlığı sebebiyle oynadığı oyunların çoğunu kaybediyor ve akabinde oldukça sinirleniyor. Ünlüler takımının en sinirli elemanı, tahmin edeceğiniz gibi Pascal Nouma.

Kimler önde gidiyor?

10 yılın en iyi yarışmacılarının katıldığı Survivor Allstar’da bu yılki oyunlar kıran kırana geçiyor. Çoğu yarış 10’a 9, ya da 10’a 8 gibi skorlarla sona eriyor. Performanslara baktığımızda ilk gözümüze çarpan; gönüllüler arasında erkeklerinin, ünlüler arasında da kızların daha güçlü olduğu. Son iki şampiyon Turabi ve Hilmi Cem bu yıl da en başarılı isimler arasında başta geliyor. Hasan ve Bozok da oyunlarda en az onlar kadar iyiler. Kızlar arasında en başarılı performansı sergileyen ilk üç isim; ünlüler adasından Merve Aydın, Berna ve Serenay.

Haberin Devamı

Hesaplaşmalarda ikinci round

Sahra vs. Berna

Geçen yıl yaptıkları tartışma sırasında tahriklere kapılan Berna, yanı başında duran Sahra’ya eliyle vurarak diskalifiye olmuştu. İki isim arasında yarım kalan o hesaplaşmanın rövanşını bu yıl bekleyenler, daha yarışmanın başında Berna’nın Ünlüler adasına gönderilmesiyle hayal kırıklığına uğradılar. Sahra’nın geçen sezonun başlarında kanka olduğu, ilerleyen zamanlarda ise düşman kesildiği Turabi ile olan husumeti ise bu yıl aynı heyecanla sürüyor.

Merve vs. Serenay

Geçen sezonun “önce kanka- sonra düşman” modelinin ünlüler adasındaki temsilcileri onlardı. Bu ikili genç sporcu arasında ilk günler her şey güllük gülistanlıktı. Ta ki adada beş kişi kalana kadar... O aşamada Merve, takımın en zayıf halkası olduğunu düşündüğü Serenay’ın ismini konseyde yazınca kızılca kıyamet koptu. O gün bugündür Serenay, Merve’ye tabir-i caizse kan kusturuyor.

Bizi neler bekliyor?

Ünlüler Adası

Adada iki grup söz konusu... Gönüllüler adasından gelen Berna, her iki grupla sık sık ters düşüyor. Yarışlarda oldukça başarılı olmasına rağmen aşırı hırsı onu tez zamanda eleme potasına sokabilir. Almeda ve Merve Oflaz ise düşük performansları dolayısıyla yarışı sonuna kadar götüremeyebilir. Doğukan, bu yıl oldukça isteksiz ve yarışlarda bir türlü istediği başarıyı yakalayamıyor. Hakan da yarışın ortalarında elenirse kimseyi şaşırmaz.

Haberin Devamı

Gönüllüler Adası

Sahra bacağındaki rahatsızlığın geçmesini bekliyor. Sağlığına kavuştuğu an eski performansını yakalamaya çalışacağı kesin. O andan itibaren Turabi’yle olan hesaplaşmasına kaldığı yerden devam edebilir. Turabi ise Hilmi Cem’le büyük finale gitmeyi planlıyor. İkilinin yanından ayrılmayan Taner, haftada bir oyunlarda yer almasına rağmen o kadar kötü yarışıyor ki bu seferki macerasının çok uzun sürmeyeceğini kesin.