Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da şaşırtan eleme! O isim gitti

Survivor'da şaşırtan eleme! O isim gitti

Survivor'da bu hafta kim elendi? Dün akşam merak edilen sorunun yanıtı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımından 5 ismin eleme potasında olduğu gecede adaya veda eden isim herkesi şaşırttı.

Survivor'da şaşırtan eleme! O isim gitti

Survivor 2018'de zorlu eleme. Dün akşam yapılan konseyde Survivor'a bir kişi daha veda etti.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en fazla ismi yazılanlar Murat ve Yağmur olurken; Hilmicem de Birsen'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise en fazla ismi yazılan kişi Elif oldu. Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.

Bu akşam açıklanan eleme sonuçlarına göre bu 5 yarışmacıdan birisi olan Yiğit Dikmen adaya veda etti.

YİĞİT'İN SON SÖZLERİ...

Daha önce de söylemiştim öncelikle beni bu sezona layık gördüğüünüz için teşekkür ederim. Çok güçlü bir takımdı. Çok iyi bir sezondu. Son zamanlarda çok zor bir dönem geçirdik. Bu insanlarla bu mücadeleyi verebildiğim için çok mutluyum. Hedeflerim vardı. potadan çıkamadım. Umarım aileme layık olabilmişimdir. Burada bir hatamız olduğuysa özür dilerim, herkes hakkını helal etsin.

EN İYİ PERFORMANSLAR

Erkeklerde birinci olan isim Hakan; ikinci Mustafa Kemal.

Kadınlarda birinci olan isim Birsen; ikinci Damla.

Haberin Devamı

ÖDÜL VE BARAKA OYUNLARINI HANGİ TAKIMLAR KAZANDI?

Survivor'da gecenin ilk mücadelesi olan baraka oyununu Ünlüler takımı kazandı. Son zamanlarda üstünlüğü Gönüllüler'e kaptıran Ünlüler, mücadeleyi 10-4 kazandı.

Survivor'da ödülün pide ve kola olduğu ödül oyunu büyük bir üstünlüğe sahne oldu. Son zamanlarda büyük bir atağa kalkan Gönüllüler takımı zorlu geçmesi beklenen oyunu 10-4 kazandı ve afiyetle karınlarını doyurdu.