Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da şampiyon belli oldu! İşte o isim...

Survivor'da şampiyon belli oldu! İşte o isim...

Survivor'da kim şampiyon olacak sorusu yapılan büyük final gecesiyle beraber belli oldu. Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu yıl adeta ilkler yaşandı. Final gecesine 4 kişi gelen yarışmacılardan Hilmicem yapılan elemeyle Survivor'a ve şampiyonluk hayallerine veda etti. Yapılan ikinci elemeyle beraber şampiyonluğa veda eden diğer isim Anıl Berk Baki oldu. Son oylamayla beraber Survivor 2018'in şampiyonu belli oldu. Peki, Survivor'da kim şampiyon oldu?

Survivor'da şampiyon belli oldu! İşte o isim...

Survivor 2018'de şampiyon belli oldu. Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından Survivor'da şampiyon olan yarışmacı Adem Kılıççı oldu. Geçen sene de finale kalan Adem Kılıççı, şampiyonluğu Ogeday Girişken'e kaptırmıştı. Bu sene Nagihan Karadere ile finale kalan Adem Kılıççı, Survivor 2018'de şampiyon olan isim oldu.

İŞTE ŞAMPİYON ADEM KILIÇÇI'NIN ŞAMPİYON OLDUĞU AN

'Bu şampiyonluğu Alper kardeşime ve ailesine armağan ediyorum'

Survivor şampiyon olan Adem Kılıççı'nın ilk sözleri:

Çok heyecanlıyım. Gerçekten bu hikaye şu an tamamlandı. Bu hikayeyi tamamlayan herkesten Allah razı olsun. Bana oy gönderen, gönderemeyip dua eden herkesten Allah razı olsun. Bu şampiyonluk benim için çok önemliydi. Bu şampiyonluğu Alper kardeşime ve ailesine armağan ediyorum. İnşallah bir nebze olsun yüreklerini dindirmiştir. Alper'e bu şampiyonluğu armağan ediyorum. Bunu ben başarmadım, sevenlerim başardı.

SURVİVOR ŞAMPİYONU ADEM KILIÇÇI KUPASINA KAVUŞTU

ADEM Mİ NAGİHAN MI? HANGİSİ ŞAMPİYON OLACAK?

SURVİVOR'DA FİNALE KALAN 2 İSİM BELLİ OLDU

Haberin Devamı

- NAGİHAN

- ADEM

ANIL BERK BAKİ ELENDİ

Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'nda yarışan Anıl Berk Baki, elenerek Survivor hayaline veda etti. Anıl, 'Survivor'a layık biri olmak hedefimdi. Yanımdaki iki yarışmacı da şampiyonluğu hak ediyor. Herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi.

FİNALE KALAN 3 İSİM BELLİ OLDU

- ANIL

- ADEM

- NAGİHAN

HİLMİ CEM ELENDİ

Finalde elenen ve daha önce iki kez Survivor'a katılan ve bir şampiyonluğu bulunan Hilmi Cem, ''Şampiyon olmak için her şeyi yaptım, ama yapacak bir şey yok. Burdan çıktığımda herkesle konuşabilirim. Rahatım bu konuda. Yaptığım hataları bir kez daha yapmak istemedim. Görevimi yerine getirdim. Yapacak bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim. Bu bir yarışma. Bir tane şampiyon çıkacak.' dedi.

KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Acun Ilıcalı'ya plaket vererek yarışmacılara başarılar diledi.

Finale kalan Adem, Anıl, Hilmi Cem, Nagihan'dan en az oyu alan bir kişi elenecek ve geriye kalan isimlerden üçlü oylama sonucu biri şampiyon olacak.

Haberin Devamı

FİNALİSTLERİN PERFORMANS SIRALAMASI (BAŞARI PUANI)

Nagihan Karadere: 63

Adem Kılıççı: 60

Hilmi Cem İntepe: 53

Anıl Berk Baki: 52

FİNALİSTLERİN İLK SÖZLERİ

Adem:

"Bu saatten sonra seyirciler gönüllerinden geçen şampiyona oy atıyorlardır. İnşallah benim sevenlerim de beni destekliyordur. Beş ay mücadele ettik, elimizden geleni yaptık hepimiz hak ediyoruz. Halkın kararını merak ediyoruz."

Anıl:

"İki potadan çıktım. Sevenlerimi mahçup etmedim onlarda beni etmedi. Üzerime düşenleri yaptım, artık benden çıktı. Buraya kadar geldim herkese teşekkür ediyorum. Elenirsem neden elendim demeyeceğim. Dualarını hak edenler esirgemesinler."

Nagihan:

"Bugün bir şampiyon çıkacak ama kim çıkarsa alnının akıdır. Elimizden geleni yaptık inşallah hak eden kazanır."

Hilmi Cem:

"Hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ben Survivor'ı sınav olarak görüyorum. Notumuzu verecek olanlar bizleri izleyenler. Çok fazla uzatmayacağım inşallah bugün sınavdan yüksek not alırım."