Gazete Vatan Logo

Survivor'da şampiyon belli oldu!

Survivor'ın merakla beklenen büyük finali yapıldı. Acun Ilıcalı'nın SMS sonuçlarını açıklamasının ardından Survivor'da şampiyon belli oldu.

Survivor'da şampiyon belli oldu!

Survivor'ın merakla beklenen finali Kuzey Kıbrıs'ta yapıldı. Acun Ilıcalı ve tüm yarışmacıların katılmıyla gerçekleştirilen büyük finalde eğlenceli dakikalar yaşandı. Acun Ilıcalı, her final oyunu öncesi yaptığı gibi yine Survivor'da yaşananlarla ilgili komik videoları ekranlara getirdi.

ACUN-NAGİHAN TARTIŞMALARI

Survivor'ın en başarılı yarışmacılarından Nagihan ile Acun Ilıcalı arasında yaşananlar ekranlara geitirildi. Acun Ilıcalı videoyu yayınlatmadan önce, "Nagihan ile aramızda bazı eğlenceli dakikalar oldu. Tabi bazen Nagihan gerginleşti ve aramızda ilginç diyaloglar geçti" dedi.

Videolarda Nagihan'ın "Beni kıskanıyorlar" cümlesine vurgu yapıldı.

YARIŞMACILARIN DEĞİŞİMLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Survivor'daki tüm yarışmacıların Survivor'a katıldığı ilk gün ve elenmeden önceki son görüntülerine yer verildi. Yarışmacıların değişimi dikkatlerden kaçmadı.

ACUN ILICALI AÇIKLADI! YENİ FORMAT EKRANLARA GELECEK

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Survivor öncesi yeni bir format hazırlandığını 8 kadın ve 8 erkeğin bir evde kalacağını açıkladı. Yarışmanın isminin “Göz6” olacağını söyleyen Ilıcalı, kazanan bir erkek ve bir kadının Survivor’un yeni sezonuna katılmaya hak kazanacağını belirtti.

Haberin Devamı



ATAKAN VE SERKAY'IN FİNAL YOLCULUĞU

Survivor'un büyük final oyunlarında Semih sakatlığı sebebiyle oyunlarda oynayamazken Nagihan, Damla, Serkay ve Atakan kıyasıya bir mücadele verdiler. Oyunların ardından 1. olan isim Serkay final koltuğuna direkt olarak oturmuştu. Aynı oyunda ise Avatar Atakan 2. olarak yarı final koltuğuna oturmuştu. Semih, Nagihan ve Damla arasında Kıbrıs'ta SMS oylaması yapılmış oylamanın galibi Damla olmuştu. Damla bu sonucun ardından Avatar Atakan'ın rakibi olarak 28 Haziran akşamı final için mücadele etmiş ve elenmişti.

SURVİVOR'DA ŞAMPİYON ATAKAN

Ve Survivor 2016'da şampiyon Atakan Arslan oldu. Acun Ilcalı'nın sonuçları açıklamasının ardından SMS sonuçlarında Serkay'ın önünde yer alan Atakan, favori gösterildiği Survivor'da şampiyon oldu.

Şampiyonluk sonrası Atakan duygularını şu şekilde ifade etti; "Öncelikle Serkay kardeşimi tebrik ediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya gelirken bir hedefim vardı; şampiyon olmak. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı