Gazete Vatan Logo

Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazanacak? 31 Mart Cuma

Survivor adasında zaman geçtikçe rekabet, hırs ve kazanma isteği de iyice artmış durumda. Survivor’da artık her iki takım da dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra önlerine çıkan her oyunu ve yarışı kazanmak istiyorlar. Bu durum onlarda ekstra bir motivasyon yaratıyor. Bu yüzden Survivor’da oynanacak ödül oyununun kazananı da oldukça önemli

Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazanacak? 31 Mart Cuma

Survivor adasında takımlar arasında rekabet gün geçtikçe kızışıyor. Ada şartlarının zorluğunun yanına bir de zorlaşan oyunlar ve galip gelme heyecanı eklendi. Takımların yarışacağı her oyun bir sonraki dokunulmazlık oyununu da bir hayli etkiliyor. Özellikle geçtiğimiz bölümlerde oynanan ceza oyunu tüm dengeleri alt üst edecek bir potansiyele sahip. Dokunulmazlık oyunu Survivor tarihinde bu yıl ikinci defa oynandı ve Acun Ilıcalı tarafından en zor oyun olacağı söylendi. Oyunun kaybedeni dokunulmazlık oyunları dışındaki tüm oyunlara 1-0 geride başlayacak. Kıyasıya bir mücadelenin geçtiği ceza oyununun sonunda kazanan takım ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ise bundan sonraki oyunlarda direkt olarak 1-0 geride olacak.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? TIKLA ÖĞREN!

Özellikle bu durum bu akşam oynanacak olan ödül oyununu da bir hayli etkileyecek gibi duruyor. Ödül oyununun kazananının sahip olacağı ödül bilinmese de yarışmacılar ödülü heyecanlı bir şekilde bekliyorlar ve herkesin tüm motivasyonu oyunu kazanmak üzerine kurulu.

Haberin Devamı

Çünkü ödül oyunlarını kazanan takım büyük bir moral ile dokunulmazlık oyununa geçiyor. Bu sayede ödül oyunlarını kazanmak dokunulmazlık oyunları için ekstra bir avantaj sağlıyor.

Ödül oyunlarını kazanma isteği ve heyecanı arttıkça ödüllerin değeri de artıyor. Bu yüzden bu akşamki ödül oyununu kimin kazanacağı ve ödüllerinin ne olacağı hem Survivoradasının yarışmacıları hem de Survivor izleyenleri için tam bir merak konusu. Ancak gönüllüler takımının bir oyuna 1-0 geride başlayacak olması “Acaba ödül oyununu çok rahat bir şekilde ünlüler takımı mı kazanır?” sorusunu da akıllara getiriyor. Ancak gönüllüler takımı böyle zor bir durumda mağlubiyet almanın onlara daha da büyük bir zorluk yaratacağının bilincinde olduğu için canla başla bu oyuna hazırlanıyor.

Ödül oyunları aynı zamanda takımlar içinde birlik ve beraberliği sağlama konusunda da bir hayli önemli. Aslında önceki ödül oyunlarında özellikle ünlüler takımında yalnızca ödül oyunlarında yarışmacıların gayret gösteriyor oluşu düşüncesi yüzünden büyük bir gerilim yaşanmıştı. Fakat yine de ödül oyunları sayesinde eleme potasına girmemek için oynanacak dokunulmazlık oyunlarının çok daha rahat geçtiği bir gerçek. Yani gönüllüler takımı da ünlüler takımı da birleşme partisine çok az bir zaman kala artık hiçbir oyunu kaybetmemek için adeta tüm güçlerini ve yeterliliklerini ortaya koyacak gibi görünüyorlar. Survivor’ın ödül oyununun oynanacağı yeni bölümü 31 Mart Cuma akşamı 20.00’de Tv 8 ekranlarında izleyenlerle ve Survivor heyecanını iliklerine kadar yaşamak isteyenler ile buluşacak.

Haberin Devamı