Gazete Vatan Logo

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 6 Nisan 2017)

Survivor’da birleşme partisi öncesinde son haftaya girildi. Survivor adasında artık birleşme partisi için son oyunlar yapılıyor. Birleşme öncesi gerginliğin hat safhada olduğu Survivor adasında oyunlar da hem zorlaştı hem de çok daha çekişmeli geçiyor. Survivor adasında 6 Nisan Perşembe akşamı oynanacak olan ödül oyunu ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? (TV8 6 Nisan 2017)

Survivor adası son birkaç haftadır hiç olmadığı kadar zorlu mücadelelere sahne oluyor. Birleşme partisi öncesi son haftaya girmiş olan Survivor yarışmacılarında eleme heyecanı ve oyunların zorluğunun etkisi ile gerilim de bir hayli artmış durumda. Her ne kadar Survivor yarışmacıları üzerlerinde büyük bir baskı hissediyor da olsalar yine de oyunlarda üstün bir performans sergilemeye çalışmaktan da asla geri durmuyorlar. Zaman ilerledikçe Survivor yarışmacıları için dokunulmazlık oyunları kadar ödül oyunları da önemli olmaya başladı.

"O, ORADA KÖTÜ PATLADI"

Rakip takımından Sema Apak ile Pınar Saka arasındaki gerginliğe dikkati çeken Tuğçe Melis Demir, "İlk geldiğimizde, sembol oyunlarına giderken Sema'nın açıklaması vardı. 'Pınar benim 12 yaşımdan beri arkadaşım. Bunu reddetmediği sürece onu her zaman yanımda götüreceğim, yanımda istiyorum' demişti. O şöyle, o böyle..." ifadelerini kullandı.

Gökhan Gözükan, Tuğçe'nin yorumu sonrası "O, orada kötü patladı" sözleriyle, Sema'ya göndermede bulundu. Volkan Çetinkaya ise "Adalar birleştikten sonra da çok içli dışlı olmamıza gerek yok" değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kazanılan ödül oyunlarının her biri Survivor yarışmacılarına büyük bir motivasyon olurken aynı zamanda takımların dokunulmazlık oyunlarındaki performanslarını da bir hayli etkiliyor. Öyle ki Survivor arasında gönüllüler takımı ile ünlüler takımı kazandıkları ödülleri bile yarıştırmaya başladılar. Geçen hafta ünlüler takımının ödül oyununda kazandığı kahvaltı ödülüne gönüllüler takımından onların bir önceki hafta yapılan ödül oyununda kazandığı barbekü ödülünün çok daha güzel olduğuna dair bir yorum da gelmişti. İki takım da kendi kazandıkları ödüllere o denli bağlanıyor ve ödüllerden o denli güç alıyorlar. Bu yüzden bazen takım yarışmacıları arasında ödül oyunlarına dokunulmazlık oyunlarından çok daha özen gösterenler bile çıktığı yarışmacılar arasında düşünülüyor. Örneğin geçtiğimiz haftalarda ünlüler takımından Şahika, böyle bir tutum yüzünden takım arkadaşları tarafından eleştirilmişti.

Haberin Devamı

Bu yüzden artık ödül oyunlarının da Survivor yarışmasının sonucuna ve eleme gecelerine büyük bir katkısı var. Survivor adasında 6 Nisan Perşembe akşamı oynanacak olan ödül oyunu da bu yüzden çok büyük bir önem taşıyor. Her ne kadar ödül oyununun ödülü henüz belli olmasa da takımlar gerçekten iyi olacağına inandıkları ödülleri için canla başla mücadele edecekler.

Ödül Oyununun İlk Raundu

Dominik’teki Survivor adasında bu haftanın ödül oyunun ilk raundu oynandı. Ödül oyununun ilk raundunda gönüllüler takımından Volkan ile ünlüler takımından İlhan Mansız karşı karşıya geldi. Her iki yarışmacı da oyunun kuralı gereği omuzlarında taşıdığı kovalar ile parkurun sonuna gelmeye ve ardından kovalardaki su ile hedefleri devirmeye çalıştılar. Büyük bir güç ve dikkat gerektiren bu ödül oyununda suların mümkün olduğu kadar dökülmemesi gerekiyordu. Ünlüler takımından İlhan Mansız da gönüller takımından Volkan da başa baş bir performans sergiledi. Kıyasıya mücadelenin sonunda ödül oyunun ilk raundunu ünlüler takımından İlhan Mansız kazandı ve ünlüler takımı ödül oyununda 1-0 öne geçti. Sonrasında her iki takım yarışmacısı da bir sonraki raundlar için takım arkadaşlarına çeşitli tüyolar verdiler.

Haberin Devamı