Gazete Vatan Logo

Survivor'da ödül oyunu hangi takımın oldu? İşte Survivor 2018 10. bölüm tanıtımı!

Survivor'da ödül oyunu hangi takımın oldu? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Dün akşam kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor 2018'de sinirler de oldukça gerildi. Survivor yarışmasının heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Survivor'da ödül oyunu hangi takımın oldu? İşte Survivor 2018 10. bölüm tanıtımı!

Survivor 2018 bu akşam 10. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Survivor yeni bölümde Gönüllüler adasında gerginlik artıyor, Cumali, Ramazan ve Anıl üçgeninde sinirler oldukça geriliyor. Survivor Hakan ile ilgili merak edilen açıklama da geldi.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Büyük bir heyecana sahne olması beklenen ödül oyununda yarışmacılar engellerden aşarak bir çubuğu panele atarak yerleştirmeye çalıştı. Ancak fazla bir çekişme olmadan Gönüllüler takımı rahat bir oyunla All Star takımını 10-2 mağlup ederek pizza ödülünün sahibi oldu.

ÜMİT KARAN VE NİHAT DOĞAN'DAN TEPKİ!

Gönüller oyunu kazanınca büyük bir sevinç yaşadılar. All Star takımı oyuncuları Nihat Doğan ve Ümit Karan ise bu olaya tepki gösterdi ve ortalık gerildi.

HAKAN HATİPOĞLU YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Acun Ilıcalı, gönüllüler takımını ilgilendiren iki önemli haber verdi.

Acun Ilıcalı, "Gönüllüler takımına iki tane haberim var. Doktorumuz Metin Kuş, Hakan hakkındaki kararını açıkladı; Hakan dönecek. Bir hafta içeriisnde takına gelecek, ama yaklaşık bir ay oyunlarda mücadele edemeyecek" dedi.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜLER TAKIMINA 2 YENİ YARIŞMACI

'Survivor 2018'in başarılı yapımcısı, "İki takıma da 2'şer tane yedek gelecekti. Gönüllülerin yedeklerinden birini daha erken getireceğiz. Onun dışında ayrılan Gamze'nin yerine de yeni yarışmacı geliyor. Hem Hakan'ın yerine hem Gamze'nin yerine yarışmacı gelecek. Onlar yola çıkıt, iki gün içerisinde bırada olacaklar" ifadelerini kullandı.