Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da neden eleme olmadı?

Survivor'da neden eleme olmadı?

'Survivor'da dün akşam neden eleme olmadı?' sorusunun cevabını Acun Ilıcalı verdi. Bu hafta için Salı akşamı olarak belirlenen eleme gecesi bir gün ertelendi. İşte neden eleme olmadığının cevabı...

Survivor'da neden eleme olmadı?

'Survivor'da kim elendi?' sorusunun cevabını arayanların bu sorusu yanıtsız kaldı. Survivor'da dün akşam eleme yapılmadı. Acun Ilıcalı bu kararı, 'Arkadaşlar geçen hafta iki tane milli maç yayınını canlı yaptık, bu yüzden eleme yarın akşama kaldı' diyerek açıkladı. Peki bu akşam Survivor'da eleme yapılacak mı? İşte detaylar!

'Survivor'da dün akşam kim elendi?' sorusu cevapsız kaldı. Heyecanla beklenen veda konseyi dün akşam yapılmadı ve bu akşama ertelendi.

KİM ELENECEK?

Survivor'da iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı 4 aday çıkarmış, öncelikle takım karıryla Erdi ilk aday olmuş ardından bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe, Berna'nın adını vermişti.

Oyunun ikinci gününde de kayıp yaşanınca, takım oylamasında Bulut'un adı çıkmış, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Volkan ise Gökhan'ın adını söylemişti.

Böylece gönüllüler takımı yarışmacılarından Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenenecek.

[[SurveyID168]]

Haberin Devamı