Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Survivor'da sürpriz bir gelişme yaşandı!

Survivor'da kim elendi? Sorusu yanıtını buldu. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Survivor 96. yeni bölüm tanıtımında ise Acun Ilıcalı önemli bir açıklama yaptı. Survivor 2018'de artık adalar birleşiyor ve bireysel yarışma başlıyor.

Survivor'da kim elendi? Survivor'da sürpriz bir gelişme yaşandı!

Survivor'da nefes kesen anlar yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı Survivor yeni tanıtımında yarışmacıların artık bireysel olarak mücadele edeceklerini, adaların birleştiğini açıklıyor. Peki bundan sonra neler olacak? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR 96. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNLARINI KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?
Survivor'da bu akşamki eleme gecesi bölümünde iki ödül oyunu oynandı. Sevilen yarışmanın 95. yeni bölümünde ödülün Luis Fonsi Konseri olduğu ödül oyunlarının ikisini de Ünlüler takımı 10-6 ve 10-8 skorlarıyla kazandı ve konsere gitmeye hak kazandı.
SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor'da bu hafta Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın eleme adayı olmuştu. Yapılan halk oylaması sonrası hayallerine veda eden isim Mustafa Kemal oldu.
Mustafa Kemal'in son sözleri ise: "Arkadaşlarla birlikte yarışmak benim için çok büyük bir gurur. Her şey büyük ödülü almak değil ben burada çok güzel insanlar tanıdım ve kazandım. Benim yolum buraya kadarmış" oldu.

Haberin Devamı