Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 60. bölüm tanıtımı...

Survivor'da kim elendi? Sorusunun yanıtı çok fazla merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Heyecan dolu bir konseyi yaşandığı Survivor'da 5 eleme adayı arasından adaya veda eden kişi kim oldu? Survivor 2018 60. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 60. bölüm tanıtımı...

Survivor'da dün akşam yine bir eleme heyecanı yaşandı. Peki hayallerine veda eden kişi kim oldu? Son bölümün hemen ardından yayınlanan Survivor 2018 60. bölüm tanıtımında ise Ümit Karan şoku yaşanıyor.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da gecenin ilk mücadelesi olan baraka oyununu Ünlüler takımı kazandı. Son zamanlarda üstünlüğü Gönüllüler'e kaptıran Ünlüler, mücadeleyi 10-4 kazandı.

Survivor'da ödülün pide ve kola olduğu ödül oyunu büyük bir üstünlüğe sahne oldu. Son zamanlarda büyük bir atağa kalkan Gönüllüler takımı zorlu geçmesi beklenen oyunu 10-4 kazandı ve afiyetle karınlarını doyurdu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en fazla ismi yazılanlar Murat ve Yağmur olurken; Hilmicem de Birsen'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise en fazla ismi yazılan kişi Elif oldu. Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.

Bu akşam açıklanan eleme sonuçlarına göre bu 5 yarışmacıdan birisi olan Yiğit Dikmen adaya veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR 60. YENİ BÖLÜM TANITIMI