Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 2018 103. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir ada konseyi yaşandı. Eleme adayları olan Turabi, Sema ve Murat'tan Survivor'a veda eden isim hangisi oldu? Son bölümün hemen ardından Survivor 103. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 2018 103. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor 2018 finaline az bir zaman kala heyecan da artıyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Surbvivor'da dün akşam yarışmaya veda eden isim kim oldu? Yeni tanıtımda Hakan ile Murat arasında tartışma yaşandı. İşte yeni bölümden ipuçları...

SURVİVOR 103. BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'a bu hafta veda eden isim Sema Aydemir oldu.

?Sema Aydemir'in son sözleri ise :" Çok değişik bir his. İlk defa yaşadığım bir his. Son haftalarda gösterdiğim performans bugün elenmeme neden oldu. Üzgünüm bu hayal bitti. Artık Adem'in hayali, Turabi'nin hayali benim hayalim. İnşallah bizden biri şampiyon olur" oldu.

ÖDÜL OYUNLARININ KAZANANI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu akşam ödül oyunları oynandı. Sevilen yarışmada ödülün Punta Cana'da Burger Menü olduğu ilk oyunu kadınlarda Nagihan Karadere, erkeklerde ise Anıl Berk Baki'nin oldu.

Gecenin ikinci ödül oyunu da nefesleri kesti. Bu kez karışık oynanan ve ödülün Anadolu Lezzetleri olduğu oyunu ise yine Anıl Berk Baki kazandı ve Anıl Berk bu gece karnını güzelce doyurmuş oldu.

Haberin Devamı

YARIŞMACILARA KIBRIS SÜRPRİZİ

Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu eleme gecesinin sonunda yaklaşan Kıbrıs finali ile ilgili; " Yarın ve öbür gün Sembol Finalleri var. Kazanan kişi Kıbrıs finallerindeki koltuğu kapacak" açıklamasını yaptı.