Gazete Vatan Logo
Magazin Hakkımı helal etmiyorum

Hakkımı helal etmiyorum

Hakkımı helal etmiyorum

Usta müzisyen Kayahan’ın geçen yıl nisan ayında hayatını kaybetmesinden sonra eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar arasındaki miras kavgası büyüyor.
‘Dışardan izliyorum’
Mahkemelik olan ikili, medya yoluyla sürekli birbirlerine gönderme yapıyor. Beste Açar, babası Kayahan’ın şarkılarının telif haklarının sahibi olduğu üvey annesi İpek Açar’ın yaptığı açıklamalara sitem etti.
Beste Açar; İpek Açar’ın, “Kendisinden mal ve para kaçırıldığı, evlatlık haklarının elinden almak için vekalet istendiği, benim sahte imza attığım iddiası doğru değil. Bunları yapacak kadar bilgisiz bir insan değilim. Şarkılar konusu Kayahan’ın almış olduğu bir karardır” açıklamasına ‘Söylemezsem Olmaz’ programında cevap verdi.
Beste Açar, “Dava süresince İpek Açar’ın ağzından çıkan her bir nota, okuduğu her bir besteyi ona helal etmiyorum. Şu an her bir sözü, notayı ona haram ediyorum. Bu bestelerden alınan her para İpek Hanım’a ödeniyor. Ne maddi ne manevi hiçbir hakkım yok yabancı gibi dışardan izliyorum. Babam tarafından bana ne bir ödeme var ne manevi bir söz hakkım var” dedi.
‘Arayı bozmamak için görüşmüyor’
Ünlülere de sitem eden Beste Açar, “Nilüfer, İpek Hanım’la arasını bozmamak için benimle görüşmüyor. İskender Paydaş ve İpek Açar bir gece kulübünde Kayahan şarkılarıyla sahne almaya başlıyormuş. İskender ağabeyime de gittim anlattım, ağladım, üç gün sonra başka bir şey duydum ve gördüm” diye konuştu.

Haberin Devamı