Gazete Vatan Logo

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? (Elemeye kimler kaldı?)

Survivor’da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor yarışmacılar dokunulmazlık oyunlarını kazanarak eleme potasına girmemek için mücadele ediyorlar. Survivor Cumartesi günü Sabriye ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise Şahika’nın adı söyendi... Peki Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? (Elemeye kimler kaldı?)

Survivor 2017’de elemeye kimler kaldı? sorusu yanıt buldu. Survivor’da bu hafta elemeye kalan isimler belli oldu. Survivor 2017’de sayıları gittikçe azalan ünlüler takımından geçen hafta da Pınar Saka elenmişti. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında 2 isim sms oylamasına kaldı.

Adem ile Serhat ve Sema ile Şahika arasında tartışmaların yaşandığı dün akşamı eleme konseyinde, adı en fazla yazılan isim olan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise dokunulmazlık sembolü için tekrar yarıştılar. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci eleme adayı olarak Şahika’nın adını söyledi.

Survivor’da birleşme partisi sonrası gerçekleşen elemenin ardından şimdi sıra ikinci elemeye geldi. Survivor yarışmacıları bir hafta boyunca ödül oyunları için mücadele ediyorlardı ve kazanmak için adeta büyük bir savaş veriyorlardı. Ancak bu defa her iki takımın yarışmacıları da ödül kazanmak için değil de adada yaşamlarına devam edebilmek için mücadele edecekler.

Artık Survivor adasında her hafta yapılan elemelerin ardından yarışmacı sayısı bir hayli azalmış durumda. Şu an gönüllüler takımının 8, ünlüler takımının 7 yarışmacısı bulunuyor. Özellikle Acun Ilıcalı Survivor adasında 12 kişi kaldığı zaman büyük bir sürpriz açıklayacağını ve sistemin biraz değişeceğini belirtmişti. Şimdi yarışmacıların tek hedefi o 12 kişinin içerisine girebilmek.

Survivor adasında Cumartesi günü 2 kişi ve Pazar günü 2 kişi olmak üzere 4 kişi eleme adayı olarak belirlenecek. Eleme adayları dokunulmazlık oyununu kaybeden takımların içinden belirlenecek. Bir de geçen hafta geçerli olmayan bir kural bu hafta yeniden geçerli olacak. Dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden takımın kendi arasında yapacağı bireysel dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacı eleme potasına girmesi için bir yarışmacının ismini verebilecek. Bu kural birleşme haftası olduğu için geçtiğimiz dokunulmazlık oyunlarında geçerli olmamıştı.

İlhan, Serhat, Sema ve Furkan Dörtlüsü Dağılıyor Mu?

Survivor yarışmasında uzun zamandır birbirine oldukça bağlı olan bir grup var. Bu grup elbette sürekli birbirini kollayan, birleşme partisinde birlikte şarkılar söyleyen İlhan, Sema, Serhat ve Furkan dörtlüsü. Ancak son dönemlerde grup içinde ikili tartışmaların yaşanması ve son olarak ödül oyununda Sema’ya yönelik bazı eleştiriler grubun dağılmaya mı başladığı sorularını akıllara getiriyor. Adanın ayrılmaz dörtlüsü olan yarışmacılar artık oynanan her oyunda kavga etmeye başlıyorlar. Eğer bu dörtlü dağılırsa adada tüm dengeler bir anda değişecek gibi görünüyor.

Adem ve Sabriye’nin Yolları Ayrılıyor Mu?

Pek çok kişi Sabriye’nin artık Adem’e zarar verdiğini düşünüyor. Geçtiğimiz günlerde kulislerde oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. En başından beri süper bir ikiliyi oluşturan Adem ve Sabriye’nin artık yollarının ayrılacağı düşünülüyor. Sabriye’nin davranışları yüzünden Adem’in de zarar gördüğünün düşünüldüğü bu iddiaya göre Adem artık Şahika ile daha yakın olma yoluna gidecek. Ayrıca Sabriye geçtiğimiz hafta da dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinden dolayı ünlüler takımından ilk eleme adayı olarak belirlenen yarışmacı olmuştu. Artık herkes Adem’in de Sabriye’yi yalnız bırakacağını ve Sabriye’nin elenmesinin önünün daha fazla açılacağını düşünüyor. Çünkü Adem’in gerçekten de tek başına finale kadar gidebileceği fikrine sahip.

Haberin Devamı