Gazete Vatan Logo

Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?

Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?

Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?

Survivor 2017'de finale günler kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Survivor'da ilk finalist ise Sema oldu. Survivor hayranları tarafından en fazla merak edilen soruların başında ise Survivor finali ne zaman? konusu geliyor. Survivor'da bu hafta üç isim daha seri biçimde elemeye tabi tutulacak. İşte Survivor finaline dair ayrıntılar...

SURVİVOR 2017 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR 2017 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sezona erken başlayan Survivor 2017’nin ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı Survivor Panorama’da açıkladı. Ramazan ayının da erken tarihlere denk gelmesinden dolayı Survivor 2017’nin 20 Haziran’da final yapılacağını açıkladı.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?
Bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim adaya veda edecek. Artık herkes bireysel yarışıyor. Adada durumlar iyiece değişiyor. Ogeday ve Sema haricindeki beş isimden biri Survivor'a veda edecek. Bu akşamki dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?
Son 10 yılın 10 Survivor Şampiyonu
2005: Uğur Pektaş
Kimileri onu Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat Komiser karakteriyle hatırlıyor ama Uğur Pektaş aslında Survivor'ın ilk şampiyonuydu.
Survivor bittikten üç yıl sonra kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlendi, çiftin Murathan isminde bir oğulları oldu ama sonra boşandılar.
Şöhret basamaklarını herkesten daha hızlı tırmanan Uğur Pektaş, Arka Sokaklar'dan sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisine transfer oldu.
2006: Derya Durmuşlar
Survivor Türkiye - Yunanistan’da Türkiye birincisi olan 50 yaşındaki Derya Durmuşlar, 2011 yılında Gelibolu İlçesi’da motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Acun Ilıcalı her Survivor başlangıcı ve sonlarında Derya Durmuşlar'ı mutlaka anıyor.
2007: Taner Özdeş
Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışmasında Kanaryalar takımında olan ve şampiyonluk elde eden Taner Özdeş, All-Star'a da katılmış ancak kendini gösterememişti.
Taner Özdeş, heyecanlı ve hızlı konuşmasıyla tanınıyordu.
2010: Merve Oflaz
Survivor tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, hafıza, dayanıklılık ve el becerisi gerektiren oyunlarda takım arkadaşlarına üstünlük sağladı.
Şampiyon olduktan sonra oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Muhteşem Yüzyıl, Kalbim 4 Mevsim, Güzel Köylü, Kertenkele gibi dizilerde oynadı.
2015'te ise All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşadı ama yedinci haftada elendi.
Aradan geçen yıllar Merve'nin performansından çok şey götürmüştü.
2011: Derya Büyükuncu
Survivor Ünlüler-Gönüllüler adı altında yapılan ilk yarışmanın birincisi milli sporcu Derya Büyükuncu oldu. Ünlüler takımındaki arkadaşları arasında Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Ebru Destan, Asena, Pascal Nouma ve Zeynep Tunuslu vardı.
Efsane kadro, efsane bir Survivor deneyimi yaşattı izleyenlere.
Pascal Nouma diskalifiye edilirken, Nihat Doğan yarışmada ikinciliğe kadar yükseldi.
Derya Büyükuncu'nun yakın olduğu takım arkadaşları Özge Ulusoy, Ebru Destan ve Asena'ydı.
Gönüllüler'de ise Taner Tolga Tarlacı fenomendi
Gönüllüler'de ise Taner Tolga Tarlacı fenomendi
2012: Nihat Altınkaya
En büyük rakibi Hasan Yalnızoğlu ile dostça finale kadar yürüyen Nihat Altınkaya, belki de Survivor tarihindeki en kavgasız sezonun geçmesini sağlayan isimlerden biriydi.
Büyük bir kavgası olmadı, mümkün mertebe takım arkadaşlarıyla iyi geçinmeye çalıştı.
Anıl Tetik, Almeda Abazi, Alp Kırşan, Mustafa Topaloğlu gibi isimler de bu sezondaydı.
"Hayim düştü" cümlesi bir atasözü gibiydİ
Sezonun en komik olayı, Gönüllüler takımında yarışan Hayim Kohen'in parkurlarda sürekli düşüp kalkmasıydı.
2013: Hilmi Cem İntepe
Şu sıralar Bodrum Masalı dizisinde rol alan Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor'ın gönüllüler takımında yarıştı ve şampiyon oldu.
Hala bazı Survivor fanatiklerince, 'gelmiş geçmiş en hızlı yarışmacı' olarak adlandırılıyor.
Adada takım arkadaşı Murat Ceylan ile çok iyi dost olan Hilmicem, ünlüler adasındaki en büyük rakipleri Doğukan Manço ve Ümit Karan'a epey zorluk yaşatmıştı.
Şu sıralar Survivor'da sıkça geçen 'delikanlı' muhabbeti ilk Hilmi Cem'den çıktı. "Biz delikanlı abiler arasında büyüdük", "Adamlığıma laf ettirmem" gibi cümleleri slogan eden Hilmi Cem, başta Duygu Çetinkaya olmak üzere kendi adasındaki rakipleriyle sorunlar yaşadı.
2014: Turabi Çamkıran
Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki dans performansıyla fark edilip Survivor'a transfer edildi.
Performansı ve sert mizacıyla kısa zamanda önemli bir hayran kitlesi edinmeyi başardı.
Hilmi Cem'in başlattığı 'delikanlı' muhabbetini devam ettiren Turabi, "Ben ablalarla konuşmam, adamlar gelsin", "Bu adadaki herkesi gömerim", "Sana çok yüz verdim, 96'sını alıyorum" gibi cümleleriyle fenomen oldu.
En büyük rakipleri ünlüler adasındaki Gökhan Keser, Merve Aydın ve Ahmet Dursun'du.
Finaldeki rakibi Gökhan Keser'di.
2015: Turabi Çamkıran
İlk Survivor'ının hemen akabinde All-Star ekibine de dahil olan Turabi, burada Hilmi Cem ile yakınlık kurdu.
İki arkadaş finale kadar birlikte yürüdü.
Turabi bir kez daha şampiyonluğu tattı.
2016: Atakan Arslan
Sporcu olduğu için geldiği andan itibaren performansıyla ön plana çıkan Atakan, haftalar geçtikçe arkadaşlarıyla olan ilişkisi ve tartışmalarda takındığı soğukkanlı tavırla izleyenlere kendini sevdirdi.
En yakın arkadaşı Ezgi Avcı'ya olan korumacı tavrı, dokunulmazlık oyunlarında motive etmesi, yapamayınca kızması dikkat çekmiş; ancak her şeye rağmen Ezgi'yi finale kadar yanında taşıyamamıştı.
En büyük rakipleri karşı takımdaki Serkay ve Efecan'dı. Final koltuğunu Serkay ile paylaşan Atakan, yarışmadan kısa bir süre sonra nişanlandı.

Haberin Devamı