Gazete Vatan Logo

Survivor’da Ceza Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2017 Birleşme Partisi’ne sayılı zaman kala nefes kesici mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. Survivor 2017’nin ikinci ceza oyunu bu akşam gerçekleştirilecek. İlk ceza oyununda barakalarını kaybeden ünlüler takımı olmuştu. Yeni ceza oyununda ne kaybedileceği henüz belli değil fakat iki takımın da kaybetmemek için elinden geleni yapacağı şimdiden kesin.

Survivor’da Ceza Oyununu Kim Kazandı?

Bu akşam TV 8 ekranlarından yayınlanacak ceza oyununda cezanın ne olduğu henüz açıklanmadı ama bu akşam oynanacak ceza oyunu Acun’a göre şimdiye kadarki en zorlu ceza oyunlarından biri olacak. Daha önceki ceza oyununda ünlüler takımı oyunu kaybetmiş ve zorlu hava şartlarında barakasız bir yaşam sürmek zorunda kalmışlardı. Zaten oldukça zorlu yaşam şartlarıyla devam eden Survivor, ekstra ceza oyunlarıyla zorluğuna zorluk, rekabetine rekabet katıyor. Survivor 2017'de Dominik’in en uzun ve zorlu parkurlarından birinde gerçekleşecek olan ceza oyununda iki takım da dişini tırnağına takarak mücadele edecek.

SURİVOR CEZA OYUNUNU KAZANANI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ceza oyununun gündeme gelmesiyle morali bozulan yarışmacıları teselli de yine Acun’dan geldi. Birleşme Partisi’nden sonra daha önce benzeri görülmemiş ödül oyunlarının olacağı müjdesini veren Acun Ilıcalı, yarışmacıların ödülleri duyduklarında “Yok artık!” diyeceklerini belirterek en az 2 ödül oyunu olacağını ve bu oyunların dışında 3 büyük ödül olacağını duyurdu ve bu özel 3 büyük ödülün 10 yıllık Survivor tarihindeki en büyük ödüller olduğunu aktardı. Tüm yarışmacılar ve seyirciler şimdiden ödüllerin ne olduğunu merak etmiş durumda. Tüm heyecanı ve rekabetiyle Survivor 2017’nin ikinci ceza oyununun nasıl neticeleneceği ve hangi takımın kazanacağı şimdiden merak konusu oldu. Ünlüler takımında performansıyla sürekli eleştirilen Şahika ile sakatlıktan çıktıktan sonra harika bir performansla parkurlara geri dönen Sema’nın bu ceza oyununda nasıl bir performans sergileyecekleri merak konusu. Son günlerde gönüllüler takımından Tuğçe’nin agresifleşmesi de performansını etkileyip etkilemeyecek mi hep beraber göreceğiz. Performansı sebebiyle eleştirilen Erdi için bu ceza oyunu kendini göstermesi için bir fırsata da dönüşebilir.

Haberin Devamı

Survivor’da Geçen Akşam Kim Elendi?

Survivor 2017’de Birleşme Partisi’ne sayılı günler kala ünlüler takımı haftalar sonra kayıp vermedi ve elenen isim gönüllüler takımından Bulut oldu. Küçük çaplı bir şaşkınlığa da yol açan bu eleme mücadelesinde eleme potasına gönüllüler takımından Gökhan, Berna, Bulut ve son zamanlarda performansıyla takım içinde eleştiri oklarının hedefinde olan Erdi kalmıştı. Herkesin adaya Gökhan’ın veda edeceğini düşündüğü konseyde en az SMS oyu alarak Bulut Survivor Adası’na veda etti. Vedasında herkesle tek tek helalleşen ve hedeflerine ulaştığını açıklayan Bulut’un vedası adada buruk bir hava esmesine neden oldu ve centilmence bir veda olması ile geçtiğimiz haftalarda pek de hoş olmayan görüntüler içeren ve yarışmacıların birbirlerine saygısızca davrandığı vedalardan sonra özlenen görüntülere sahne oldu.

Haberin Devamı