Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da kim elendi sorusu belli oldu! İşte elenen o isim

Survivor'da kim elendi sorusu belli oldu! İşte elenen o isim

Survivor'da dün akşam ekrana gelen eleme gecesi nefesleri kesti. Survivor 2016 Ünlüler takımından Nagihan, Yattara, ve Semih arasında yaşanan SMS oylamasında adaya veda eden isim belli oldu! İşte Survivor 2016'da adaya veda eden o isim...

Survivor'da kim elendi sorusu belli oldu! İşte elenen o isim

Tv8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 2016 nefes kesmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımından Nagihan, Yattara ve Semih arasında yaşanan SMS oylamasında heyecan doruktaydı.

Survivor 2016'da dün akşam ekrana gelen SMS oylamasında yarışmaya veda eden isim Yattara oldu. Survivor'da Yattara'nın elenmesi ile Ünlüler takımında Atakan, Semih, Nagihan, ve Yunus Günçe adada kalan isimler oldu. İşte Survivor 2016 hakkında merak edilen tüm detaylar...

Survivor'da elenen isim şok etti. Her geçen hafta heyecan giderek artarken dün akşam yapılan eleme şok etti. Kıbrıs yoluna adım adım yaklaşılırken, bu akşam Survivor 2016'ya veda edem isim Yattara oldu.

Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti.

Acun Ilıcalı, her zaman olduğu gibi yine tam saatinde yerine geçti. Survivor 2016'nın yeni sistemiyle ilgili bazı bilgiler verdi. Yeni sisteme göre SMS oylaması işlemlerinin gelecek haftadan sonra son bulacağını belirtti.

Haberin Devamı

Survivor 2016'nın final sistemiyle ilgili de bazı açıklamalar yaptıktan sonra Survivor'dan elenen o ismi açıkladı! Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı ile birlikte Survivor'ın 13. haftasında elenen isim belli olmuş oldu.

Survivor 2016 izleyenlerinin her hafta merakla beklediği o gün geldi. Survivor 2016 kim elendi? sorusu bu akşam yanıt buldu. Elemeye kalan Semih, Yattara ve Nagihan’dan biri yapılan SMS oylaması ile Survivor'a veda etti. Acun Ilıcalı tarafından başlatılan Halk SMS oylaması sırasında Survivor izleyicileri adadan gitmesini istemedikleri yarışmacılar için kısa mesaj gönderdi. Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2016’da bu hafta üç isim elemeye kaldı. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler’de konsey’de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih’in adı eleme için söylendi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara’nın adını söyledi. Peki Survivor 2016’da bu hafta kim elenedi sorusu cevabını buldu. Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti.

Haberin Devamı

Survivor’da ikinci dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de bir isim daha elemeye kaldı. Atakan ve Yunus dokunulmaz olduğu için Survivor’da Ünlüler takımında elemeye kalan son isim Nagihan oldu.

SURVİVOR'DA ATAKAN İÇİN KARAR VERİLDİ: TÜRKİYE'YE DÖNSEN!

'Survivor 2016' yarışmasının doktoru Metin Kuş, oyun sırasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Atakan Arslan ile ilgili kararını açıkladı. Amerika ödül Oyunu sırasında geçirdiği kazanın ardından tedavisi hastanede yapılan Atakan Arslan hakkında karar verildi.

Sonuçları inceleyen Doktor Metin Kuş, "Heyecanlı mısın? Beklentin ne?" diye sordu. Atakan'ın yanıtı "İyiyim" oldu. Başarılı yarışmacı, "Türkiye'ye dönsen çok üzülür müsün?" sorusu karşısında ise "Üzülürüm tabii. Üzülmez miyim" karşılığını verdi. Bu sözler üzerine Kuş, "O zaman döndürmüyoruz seni" dedi.

Haberin Devamı

YENİ ELEME ADAYI NAGİHAN!

Survivor 30 Mayıs 2016’da Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybetti ve Nagihan Karadere de otomatik olarak 3’üncü eleme adayı oldu. Survivor’da Nagihan uzun süre sonra ilk kez eleme adayı oldu ve potaya girdi. Gönüllüler takımı da Nagihan'ın "Alın size dokunulmazlık" sözüne atıfta bulunmayı ihmal etmedi. Nagihan ikinci dokunulmazlık Oyunu sonrası hüngür hüngür ağladı. Ünlüler takımında gitme adayı, yani eleme adayı olan Semih ve Yattara’nın yanına bir de Nagihan eklenince Ünlülerde tam bir hüzün yaşandı. Daha önce Atakan ve Yunus’u her fırsatta potaya sokan ekip şimdi birbirleriyle çarpışacak.

Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü çıkmış olduğu 5 oyunda da kazanan taraf oldu. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de eleme yapıldı ve iki ismin adı söylendi. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler’de konsey’de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih’in adı eleme için söylendi.

Haberin Devamı

Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara’nın adını söyledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Durum 9-6 iken Yunus Günçe ve Serkay karşı karşıya geldi. Serkay daha önce oynadığı tüm oyunları almış ve finalde de kazanmak için çıkmıştı. Serkay, Yunus Günçe’yi mağlup etti ve kazanan taraf Gönüllüler oldu. 29 Mayıs Survivor’da ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı 10-6 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZ YUNUS GÜNÇE!

Yunus Günçe ise oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolye sahibi oldu. Yunus Günçe’nin kimi eleme adayı olarak göstereceği merak konusu oldu. Atakan bireysel dokunulmazlık oyunu oynamadı. Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi Avatar Atakan, sağlık durumundan ötürü bu hafta dokunulmaz sayılacak.

Acun Ilıcalı, Ünlüler konseyini başlattı ve Atakan ile Semih arasındaki gerilim yükseldi. Atakan, Semih Öztürk’ün kulis yaptığını söyledi. Atakan ve Semih Öztürk birbirlerine karşı düşüncelerini iletti. Atakan, Semih’in iyi niyetli olmadığını söyledi. Ünlüler takımı iyice gerildi.

ÜNLÜLERDE KRİTİK SMS OYLAMASI!

Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini istediği, elenmesini istediği kişinin ismini yazdı, daha sonra da bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Yunus Günçe bir isim söyledi.

Ünlüler takımında gerilim iyice arttı ve adada kimin eleme adayı olacağı belli oldu. Ünlüler takımında Atakan ve Yunus Günçe dokunulmazdı. Yunus Günçe, Semih’i yazdı, Atakan, Semih’i yazdı, Semih Öztürk, Nagihan’ı yazdı, Nagihan Karadere ve Yattara’nın kimi yazdığı gösterilmedi. 29 Mayıs Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Semih Öztürk oldu ve Semih Öztürk Ünlülerde ilk gitme adayı.

ACUN ILICALI HEMEN UYARDI!
Görüntülerin akabinde Acun Ilıcalı bir önceki konseyde Gönüllüler yarışmacılarını ve Damla Can’ı sert bir dille uyardı. Damla ise özür dileyerek benzeri bir durumun asla yaşanmayacağının garantisini verdi. Yarışmanın 30 Mayıs 2016 (dün akşam) yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyununda muhteşem bir performans ortaya koyarak Nagihan’ı dört oyunda mağlup etmeyi başaran Damla, Acun Ilıcalı'nın ince esprisinden kurtulamadı.
ÇOK EFKARLANMIŞSIN BELLİ, ONU GÖRDÜK!
Survivor Damla Can kaybettikleri ödüllere çok üzüldüğünü, özellikle de Amerika’daki NBA Batı Finali ödülünün akabinde uzun süre kendine gelemediğini söylediği anda her zamanki gibi çok ince göndermeler yapan Acun Ilıcalı, "Çok efkarlanmışsın belli" diyerek yarışmacısına sigara içtiği ve basına sızan o görüntüleri hatırlattı.