Gazete Vatan Logo

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Bireysel dokunulmazlığı kimler aldı?

Survivor'da dün akşam yine heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kimler aldı? Survivor 2018'in bu haftaki eleme adayları olarak kimler belirlendi? İşte tüm merak edilen gelişmeler...

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Bireysel dokunulmazlığı kimler aldı?

Survivor eleme adayları belli oldu. Survivor 2018'de heyecanlı bir ada konseyi gerçekleşti ve adadan gitmesi yönünde isimler verildi. Acun Ilıcalı flaş bir açıklama yaptı ve Berna Canbeldek'in Survivor All Star'a katıldığını duyurdu. Yeni bölüm fragmanında ise görünmez bir kaza yaşanıyor ve hastaneye kaldırılan İpek herkesi korkutuyor.

SURVİVOR 2018 28. BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE GÖRÜNMEZ KAZA

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu bir ödül oyununun yapılacağı Survivor'da kazanan takım yemeğin yanında Yunanistan takımı ile karşı karşıya gelecek. Yarışmanın galibi kim olacak merak konusu.

Survivor'da bu akşam oyun sırasında görünmez bir kaza yaşanacak. İpek hastaneye kaldırılıyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 27. bölümde dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu. 10-5 gibi bir skorla Gönüllüler'i mağlup eden All Star, bir kez daha dokunulmazlığın sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR YARIŞMACILAR

Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan, haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı ise Funda oldu. Bu iki isim eleme adayı olmaktan kurtuldu ve eleme adayı olacak birer kişileri belirlediler.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybederek avantajı kaptıran Gönüllüler takımındaki eleme adayları belli oldu.

Survivor'da birinci eleme adayı konseyde ismi çıkan İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan ise 2. eleme adayını Ramazan olarak seçti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Funda ise 3. eleme adayını Birsen olarak belirledi.