Gazete Vatan Logo

Survivor'da eleme adayları belli oldu! 5 kişi birden Survivor potasında...

Survivor'da eleme adayları belli oldu! 5 kişi birden Survivor potasına girdi. Peki bu isimler kimler oldu? Son bölümde kıran kırana bir mücadele yaşandı, dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? İşte tüm gelişmeler...

Survivor'da eleme adayları belli oldu! 5 kişi birden Survivor potasında...

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Dün akşam toplanan ada konseyinde gitmesi yönünde hangi yarışmacıların isimleri söylendi? İşte Survivor 2018 son bölümde yaşananlar...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu almasıyla birlikte Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlığa gitti. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi Hilmicem oldu.

İkinci dokunulmazlık için dün akşam karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı yine kıyasıya bir mücadele gösterdiler. Dokunulmazlığın sahibi Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Mustafa Kemal oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en fazla ismi yazılanlar Murat ve Yağmur olurken; Hilmicem de Birsen'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise en fazla ismi yazılan kişi Elif oldu. Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.

Haberin Devamı

Bu akşam açıklanacak eleme sonuçlarına göre 5 yarışmacıdan birisi adaya veda edecek.