Gazete Vatan Logo

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (Survivor 2017'de bu hafta elemeye kimler kaldı?)

Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışmasında yeni bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler arasından dün akşam yapıan ada konseyinde iki isim belirlendi. Elemeye kalan iki isim Erdi ve Berna olurken, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümmde Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazanacak? Yeni eleme adayları kim olacak?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (Survivor 2017'de bu hafta elemeye kimler kaldı?)

Survivor’da heyecan giderek artıyor. İlki dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununun ikincisi bu akşam yapılacak. Yarışmacılar için her bir saniyesi büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyununda neler yaşanacak? 26 Mart Survıvor da elemeye kimler kaldı? Adem Sabriye arasındaki son durum ne tüm detaylar yazımızda!

Bu Hafta Survivor da Neler Yaşandı?

Survivor adasında yarışmacılar açlık ve birbirlerine karşı verdikleri mücadelenin yanı sıra doğa olayları sonucunda da zor anlar yaşadılar. 25 Mart gecesi survivor yarışmacılarının ada da geçirdiği en zor zamanlardan biri oldu. Yarışmacılar yağışlı ve soğuk havaya maruz kaldılar. Yağmur gece boyunca devam etti. Soğuk hava koşulları hem ünlüleri hem de gönüllüleri fazlasıyla zorladı. Bu durumun üzerine Tuğçe “Hepsinden daha erkeğim” sözü ile erkek yarışmacılara karşı tepkisini ortaya koydu. Ünlüler takımında yer alan Sema Furkan’ı kıran Sabriye’ye karşı kırgınlığını dile getirdi.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Geçtiğimiz günlerde sembol oyunu sırasında yaşadığı talihsiz kaza sebebiyle sakatlanan ve bir süredir yarışmalara katılamayan Sema 1 ay sonra ilk defa survivor da bir oyuna katıldı. 2017 survivor da Kıbrıs’a gidebilmek için düzenlenen Sembol yarışması da adayları bir hayli zorluyor. Gönüller takımından Bulut sembol için adadaki yarışmacılar arasındaki en istekli aday. Ancak erkek adaylar içerisinde sembolün sahibi Furkan oldu.

Ünlüler takımından rahatsızlanan bir diğer yarışmacı ise Serhat Akın olmuştu. Acun Ilıcalı Serhat’ın sağlık durumu ile ilgili olarak ada halkını bilgilendirdi.

Bu hafta adaya hakim olan genel olay Sabriye ve Adem’in tartışması oldu. Sabriye ve Adem arasında ki tartışma tüm adayı şaşırttı. Ancak genel olarak Adem ve Sabriye arasında ki dayanışmanın bitmeyeceği düşüncesi hakim.

Bu hafta Survivora damga vuran en önemli olay dokunulmazlık oyunları oldu. Dokunulmazlık oyununda İlhan ve Bulut karşı karşıya geldi. Kazananı tespit edebilmek için kamera kayıtlarından yararlanıldı. Kayıtlara göre kazanan kişi Bulut oldu bu sayede ilk turu gönüllüler aldı. Dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen bir diğer ikili ise Furkan ve Anıl oldu. Furkan yarışmayı önde götürüyorken Anıl yarışmayı kazanarak beraberliği bozdu ve durum 3-2 oldu.

26 Mart Survivor Elemeye Kimler Kaldı?

Dokunulmazlık oyununda hangi takımın kaç kişi ile birlikte katılacağı belirleniyor. Birleşme partisinde hangi iki ismin olacağı bu akşam yayınlanacak olan bölüm sonucunda belli olacak. Survivor takipçilerinin heyecanla beklediği ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Oyunu kimin kazanacağı? Dokunulmazlığın sahibi kim olacak? Eleme potasına hangi yarışmacılar gidecek? Ve merak ettiğiniz birçok sorunun cevabı bu akşam TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan programda.

Haberin Devamı