Gazete Vatan Logo

Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 eleme adayları belirlendi...

Survivor dün son bölümüyle ekrana geldi. Reyting rekortmeni yarışma yine nefesleri kesmeyi başardı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlığı kim aldı? İşte Survivor 2018'in bu haftaki eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 eleme adayları belirlendi...

Survivor 2018 heyecanlı olaylarıyla devam ediyor. Bu akşam Survivor yarışmasına veda edecek olan isim kim olacak? Eleme adaylarının belli olmasının yanı sıra Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi. Survivor'da artık yeni bir konsepte geçileceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

SURVİVOR 2018 38. BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR'DA YENİ KONSEPT SÜRPRİZİ

7 Dokunulmazlığın 6sını All Star kazandı. Takımlar arasındaki dengesizlik net bir şekilde görülüyor. All Star'ı yenebilecek takımın olmadığı sonucuna varıldı. Bu takım dengesizliği ödüllerde de büyük bir sorun yaşatıyor. Gönüllüler takımı için bu ciddi bir problem.

Bizim kararımız... Bugün itibariyle Survivor All Star-Gönüllüler konsepti bitmiştir. Yeni bir konsepte devam edilecek. Survivor All Star- Survivor All Star'a karşı olacak.

11 All Star'ı iki takıma böleceğiz. 6-5 şekilde ayrılacak takım. Geri kalan isimler de iki takıma paylaştırılacak. Gönüllüler takımı bir kişiye veda edecek. Arından 10 kişilik takımlar yeniden oluşturulacak. Bir takımda 6 All Star diğerinde 5 All Star olacak.

Haberin Devamı

Kimin hangi takımda olacağı bu akşamki konseyde belli olacak.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla All Star takımı kazandı. Bu sonuçla birlikte bu hafta Survivor'a veda edecek olan ismin Gönüllüler takımından olacağı belli oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın performans birincisi de belli oldu. Gönüllüler takımında Anıl Berk Baki, haftanın performans birincisi oldu. Anıl'ın ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek. Bireysel dokunulmazlığı ise Cumali Akgül kazandı. Cumali'nin ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Nevin oldu ve Nevin 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Cumali ise Birsen'in ismini verdi ve 2. eleme adayı Melih oldu. Haftanın performans birincisi olan Anıl ise Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle eleme adayları Nevin, Birsen ve Yağmur oldu. Survivor'a veda edecek yarışmacı bu akşam belli olacak.

Haberin Devamı