Gazete Vatan Logo

Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Dün akşam ekrana gelecek Survivor 2018'de yine heyecan dolu anlar yaşandı. Peki bu haftanın eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor 95. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da bu haftanın eleme adayları dün akşam belli oldu. Hemen sonrasında Survivor 95. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ise herkesi şoke etti. İşte Survivor'da yaşanacak olan tüm gelişmeler...

SURVİVOR 2018 95. YENİ BÖLÜM TANITIMI

HAKAN VE MURAT ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK!

Survivor'da bu akşam hırs ve mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Finale yaklaştıkça gerginliklerin de arttığı yarışmada bu akşam Murat ve Hakan arasında gerginlik yaşanıyor. Oyun esnasında birbirine giren ikiliyi diğer yarışmacılar ayırmaya çalışıyor.

ACUN ILICALI'DAN BOMBA AÇIKLAMA!

Bu akşam ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın yaptığı bir açıklama herkesi şoke etti. Bu hafta art arda iki dokunulmazlık oyunu daha yapılacak. Böylece kısa süre içerisinde 2 yarışmacı daha Survivor'a veda etmek durumunda kalacak.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası ilk eleme adayları da belli oldu. Sevilen yarışmada 1. dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında yapılan konseyde ismi çıkan yarışmacı Mustafa Kemal oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Adem ise 2. eleme adayı olarak Turabi'yi seçti.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM ALDI?

Survivor'da dün ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımının kazanmasının ardından gözler 2. dokunulmazlık oyununa çevrildi. Dün rakibi 10-7 mağlup eden Gönüllüler takımı, bu akşam da rakibini 10-5 mağlup etmeyi başardı ve bu hafta adadan ayrılacak yarışmacının Ünlüler takımından olacacağı kesinleşti.

SURVİVOR'A KİM VEDA EDECEK?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan oylama sonucunda 3. eleme adayı Merve Aydın oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adayları Ünlüler takımından Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın oldu.