Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da büyük oylama yapıldı!

Survivor'da büyük oylama yapıldı!

Survivor 2017'de dün büyük oylama vardı. Büyük oylamadan çıkan sonuçlar yarışmacıların kaderini belirleyecek.

Survivor'da büyük oylama yapıldı!

Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusunun cevapsız kaldığı bu haftanın ilk ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Acun Ilıcalı Survivor'da eleme konseyi neden yapılmadı? sorusunun cevabını verdi. Ilıcalı, Survivor'da bu hafta yapılan büyük oylamanın bundan sonraki tüm eleme konseylerin geçerli olacağını açıkladı. Pazar günü voleybolda Acun Medya ile karşılaşacak olan Survivor takımı yarışmayı kazanırsa 4 büyük ödülün sahibi olacak.

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı uçağa binip Punta Cana giderek akşam yemeği, otelde konaklama, sabah balon turu ve 3 çeşit dondurma ödüllü yarışmada karşı karşıya geldi.

İlk turu 6-3 kazana ünlüler takımı ikinci turu da aynı skorla bitirince yarışmanın galibi oldu.

Böylece ünlüler takımı ilk defa büyük ödüle gitme hakkı kazandı.

Ada konseyinde ise Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusu cevapsız kaldı. Konseyde bundan sonraki bütün konseylerde geçerli olacak büyük oylama yapıldı.

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ile Acun Medya arasında pazar günü yapılacak voleybol yarışmasının ödülünü açıkladı. Survivor seyircileri; seneye bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden yüzde 42 ile açık büfe Türk yemekleri seçti. Ancak Acun Ilıcalı Survivor takımı galip gelirse 4 ödülü de kazanacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı