Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da büyük kavga! Serhat'ı zor tuttular...

Survivor'da büyük kavga! Serhat'ı zor tuttular...

Survivor 2017'de ada konseyinden sonra yaşananlar akıllardan uzun zaman çıkmayacak gibi. Serhat Akın ile Adem ve Sabriye'nin kavgası adaya damga vurdu. İşte yaşanan o gerginlik...

Survivor'da büyük kavga! Serhat'ı zor tuttular...

Survivor 2017'de dokunulmazlık sembolü oyununda sona kalan ünlüler takımından Adem Kılıççı ve Serhat Akın yarıştı. Sabriye'nin Adem'i desteklemesine sinirlenen Serhat, tepki olarak eleme konseyinde arkadaşlarıyla beraber Sabriye'yi eleme adayı olarak gösterdi. Aynı zamanda dokunulmazlık sembolünü de alan Serhat eleme potasına Adem'i de soktu.

Bu durumu hazmedemeyen Sabriye ve Adem, konsey çıkışında Serhat'la söz dalaşına girdi. Sabriye bir müddet sonra adeta çığrından çıkarak Serhat'a ağıza alınmayacak sözler söyledi.

SABRİYE: BOĞA FALAN DİNLEMEM BASARIM TEKMEYİ

Sabriye'nin sözleri üzerine sinirlenen Serhat, Sabriye'nin üzerine yürümeye kalktı. Ancak arkadaşları Serhat'ı tuttu. O sırada Sabriye, "Boğa falan dinlemem, basarım tekmeyi!" deyip tekme salladı ve Serhat Akın'a ağır bir küfür etti.

İşte o talihsiz anlar;

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8'in sevilen yarışması Survivor'ın son bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasındaki ödül mücadelesi, izleyenleri ekran başına kilitledi.

Survivor'da eleme öncesi oynanan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler kendileri için hazırlanmış kahvaltıyı görünce, coşkularını gizleyemedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?

Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.

[[SurveyID174]]