Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte Survivor adasına veda eden isim!

Reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında dün akşam yine bir eleme gerçekleşti. Heyecanın dorukta yaşandığı Survivor'da adaya veda eden ismin kim olduğu merak edildi. İşte bu hafta Survivor'dan elenen ve hayallerine veda eden isim...

Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte Survivor adasına veda eden isim!

Survivor'un dün akşam 24. bölüm ekrana geldi ve haftanın finali yapıldı. Survivor'un bu haftaki eleme potasında Sabriye, Berna, Sedat ve Şahika olmak üzere 4 aday bulunuyordu. Nefesler tutularak izlenen Survivor haftanın elemesi bölümünde en düşük SMS oyunu alarak elenen kişi Berna oldu.

SURVİVOR 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SURVİVOR 21 ŞUBAT HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENECEK?

Survivor'ın bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununda Gönüllüler'e üstünlük sağlayamayan Ünlüler takımı 2 eleme adayı belirledi. Konseyde en çok ismi yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise eleme adayı olarak Sedat'ı gösterdi.

Survivor’da ünlüler ile gönüllüleri karşı karşıya geldiği ikinci dokunulmazlık oyunu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Furkan Kızılay kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna Öztürk ile Furkan’ın isminin verdiği Şahika Ercümen elemeye kaldı. Böylece veda konseyine kalan Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika’dan en az SMS oyunu alan Berna beşinci haftada Survivor’dan elendi.

Haberin Devamı