Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor nefes kesen yarışmaları, heyecan dozu yüksek eleme anları ile izleyenleri ekrana kilitlmeye devam ediyor. Survivor'da elemeye kalan isimler Avatar Atakan, Yunus Günçe, Damla Can ve Gizem Memiç oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek? İşte detaylar...

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Tv8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen sevilen yarışma programı Survivor'da bu hafta kim elenecek? Nefes kesen oyunların ardından elemeye kalan isimler belli oldu. Ünlüler takımında Avatar Atakan, Yunus Günçe elemeye kalırken Gönülllüler takımında ise Gizem Memiç ve Damla elemeye kalan isimler oldu. Survivor 2016'da SMS oylaması ile bu akşam belirlenecek olan oylama sonucu ile bir kişi adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU!

Survivor 2016 yeni bölümüyle bu akşam TV8'de... Survivor'da eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe'yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan'ı eleme adayı olarak seçti. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can'ın ismini verdi. Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu. Survivor'da halk oylamasına kalan Avatar Atakan, Yunus Günçe, Damla Can ve Gizem Memiç arasında yapılacak olan oylamanın ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alan isim Survivor'a veda edecek.

Haberin Devamı

Survivor'da eleme heyecanı bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor yeni bölümde yaşanacak. Survivor halk oylamasına çıkan 4 ismin oylanmasının ardından oluşturulacak Survivor SMS sonuçları ile Survivor'ın son elenen ismi belirlenecek.

SURVİVOR’IN YAYIN GÜNLERİ DEĞİŞTİ
Reytinglere amborgo koyan yarışma Survivor artık haftada 6 gün ekrana gelecek. Daha önce Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı yayınlanan Survivor 2016, geçen hafta Perşembe akşamı da yayınlanmıştı. Acun Ilıcalı Çarşamba ve Perşembe akşamları için ince bir reyting ayarı yaptı. Geçen hafta Perşembe yayınlanan Survivor, efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’yu reyting zirvesinden indirmişti. Bu hafta ise Survivor, Çarşamba akşamı da ekrana gelecek. Gelecek hafta ise Survivor’ın Çarşamba mı Perşembe mi yayınlanacağı henüz belli değil.
Survivor’da Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde yine büyük bir ödül oyunu olacak. Haziran ayı sonunda final yapacak olan Survivor, sona yaklaştıkça ise haftada 7 akşam yayınlanmaya başlayacak. Survivor 2016 yeni bölümleriyle her cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba 20.00’da TV8’de!

Haberin Devamı