Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2018 eleme adayları...

Survivor'da bu akşam yine heyecanlı bir ada konseyi gerçekleşecek. Survivor 2018 yarışmasında bu haftanın eleme adayları belli oldu. Peki Survivor yarışmasına veda edecek olan isim kim? İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Survivor'da bu akşam kim elenecek? İşte Survivor 2018 eleme adayları...

Reyting rekorları kıran Survivor 2018 yarışması bu akşam izleyicileri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018'e bu akşam bir kişi veda edecek, peki bu isim kim olacak? Survivor dokunulmazlığı kimler yaşandı? İşte yeni fragman ve detaylar...

SURVİVOR 13. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR'DA ÖDÜL HANGİ TAKIMIN OLDU?

Dün akşam yapılan oyunda galip gelen taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ödülün sahibi olarak 3 gün daha barakada kalabilecek.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Kıyasıya rekabetin olduğu dokunulmazlık oyununda All Star takımı 10-8 Gönüllüler takımını yendi. Gönüllüler dün akşam yine konsey stresi yaşadı. Konsey'de ise beklenmedik gelişmeler yaşandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİŞİLER

Bu hafta, haftanın en çok oyun kazanan ismi Yağmur oldu. Yağmur eleme potasına girmekten kurtuldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Melih'di. Yeni gelen yarışmacılar Emre ve İpek'in ise bir haftalık dokunulmazlıkları olduğu için bu hafta eleme adayı olamayacaklar.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Konseydi herkes bir isim yazmak durumundaydı. Şaşırtan bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de Gönüllüler konseyinde iki isim birden çıktı. Toplamda 5'er oy alan Birsen ve Gizem bu hafta eleme potasına adını yazdırdı.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Melih ise üçüncü eleme adayını belirledi. Melih, Cumali'nin adını verdi.

Haftanın en başarılı ismi Yağmur ise Ramazan'ın ismini verdi. Ramazan bu hafta dördüncü eleme adayı oldu.