Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Survivor 2018 97. son bölümde adaya veda eden isim.

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden isim

Survivor'da heyecan dolu gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. İzlenme rekorları kıran Survivor 2018'de finale az bir zaman kala oyunlar da bireysele döndü. Peki bu akşamki eleme adayları kimler oldu, adaya kim veda etti? İşte tüm gelişmeler...

SURVIVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Survivor'da yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Merve Aydın oldu. Dokunulmazlığı alan Adem'in söylediği isim Hakan Hatipoğlu 2. elenme adayı oldu. 3. ve son adayı ise Nagihan Karadere belirledi ve 3. elenme adayı da Sema Aydemir oldu. Dün akşam açıklanan sonuçlara göre adaya veda eden isim Merve Aydın oldu.

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da işler değişti. Dün akşamdan itibaren artık herkes kendisi için yarışmaya başladı ve performanslar bireysele dönüştü. Sevilen yarışmada kadınlarda dokunulmazlığı Nagihan Karadere kazanırken erkeklerde ise Adem Kılıççı kazandı.

ÖDÜL OYUNLARINDA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Artık herkes bireysel olark yarıştığı için ödüllerde de değişiklikler yapılacak. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde ödül oyunlarındaki değişikliği anlattı. Ödül oyununu kazanan isim belirli sayıda arkadaşını ödüle davet edebilecek. Bu da Gönüllüler için problem olabilir. Takım olarak ödüle gidemeyecekler.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENECEK?

Survivor'da yapılan oylama sonucu ilk eleme adayı Merve Aydın oldu. Dokunulmazlığı alan Adem'in söylediği isim Hakan Hatipoğlu 2. elenme adayı oldu. 3. ve son adayı ise Nagihan Karadere belirledi ve 3. elenme adayı da Sema Aydemir oldu.