Gazete Vatan Logo

Survivor'dan bugün kim elenecek? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da bu akşam heyecanlı bir eleme yaşanacak. Birleşme sonrası ilk eleme konseyinde adaya veda eden isim kim olacak? Bu hafta eleme adaylarının Sabriye, Berna, Pınar ve Gökhan olduğu Survivor 2017 yarışmasında kim elenecek? Halk oylamasında haftanın en az oyunu kim alacak? İşte tüm merak edilenler...

Survivor'dan bugün kim elenecek? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor’da birleşme partisi olacağı için yarışmacılar eleme gecelerine bir haftalık ara vermişlerdi. Bu yüzden eleme potasına giren yarışmacıların belirlenmesi için tam 4 adet dokunulmazlık oyunu yapılmıştı. Yoğun dokunulmazlık oyunları ile yorulan yarışmacılar aslında bir yandan da eleme adayı olma ihtimallerini azaltmışlar. Yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından kaybeden takımlar kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu da oynadılar ancak hiçbir yarışmacı dokunulmazlık hakkına ilave olarak eleme adayı olarak bir yarışmacının ismini veremedi bu hafta.

SURVİVOR’DA BUGÜN KİM ELENDİ? TIKLA ÖĞREN!

Survivor Eleme Adayları

Survivor’da ilk oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Bunun sonucunda gönüllüler takımı büyük bir hüsran ile ada konseyinde eleme gerçekleştirdi. Eleme sonucunda son haftalarda adada sürekli kavga ve gerginlik çıkartan Berna eleme adayı olarak seçildi. İkinci dokunulmazlık oyununda da ünlüler takımı başarı istikrarını devam ettirerek yeniden dokunulmazlık oyununun kazanan tarafı oldu. Bir kez daha ada konseyinde eleme gerçekleştirmek durumunda kalan gönüllüler takımında bu mağlubiyet sonrası moraller bir hayli düştü. Pek çok yarışmacı mağlubiyet sonrasında gözyaşlarını tutamadı ve bu sonuca itiraz etti. Bireysel dokunulmazlık oyunun ardından gönüllüler takımı ada konseyinde yeni bir eleme yaptı ve bu kez eleme adayı Gökhan oldu. Bir sonraki dokunulmazlık oyununda ise gönüllüler takımı bu kez şeytanın bacağını kırdı ve oyunu kazandı. Bu defa ada konseyinde elemeye gitme sırası ünlüler takımına geçmişti. Bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan Adem, eleme adayı olarak seçilemedi. Bunun üzerine ünlüler takımının eleme adayı Sabriye oldu. Son dokunulmazlık oyununu da yine gönüllüler takımı kazanınca ünlüler takımı yaptıkları eleme ile son eleme adayını belirlemiş oldu. O kişi ise Pınar’dı. Böylece eleme gecesinin 4 eleme adayı, Sabriye, Berna, Pınar ve Gökhan oldu. Eleme akşamı halk oylamasında en az SMS oyunu alan Survivor yarışmacısı Survivor adasına veda ediyor.

Haberin Devamı

Birleşme Adasında Büyük Gerilim

Haberin Devamı

Birleşme partisi olduğundan beri Survivor adasında kavgalar durulmuyor. İlk olarak partinin hemen ertesi günü kavga ünlüler takımından geldi. Henüz partideyken de ufak ufak sürtüşmeye başlayan İlhan Mansız ve Adem Kılıççı adalarına geçtiklerinde çok ciddi bir kavga yaşadılar. Bunun ardından bir sonraki kavga ise gönüllüler takımı tarafında oldu. Gönüllüler takımından Berna ve Gökhan arasında yaşanan kavga bu kez Volkan’ın da dahil olmasıyla iyice büyüdü. Ancak bu iki kavga da Survivor izleyenlerinin beklediği kavgalardı. Fakat son olarak Survivor adasında hiç beklenmeyen iki kişiden kavga sesleri yükselmeye başladı. Bu kez kavganın tarafları adada yakınlıklarıyla bilinen Furkan Kızılay ile Serhat Akın’dı. Ödül oyunu sırasındaki performanstan dolayı ortaya çıkan bu kavgada taraflar seslerini bir hayli yükselttiler.