Gazete Vatan Logo

Survivor Berna Öztürk kimdir?

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk iddialı isimler arasında yer alıyor. 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk yarışmadaki performansı ile dikkat çekerken hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Peki Survivor Berna Öztürk kimdir?

Survivor Berna Öztürk kimdir?

Survivor 2017'nin iddialı isimlerinden yarışmacı Berna Öztürk, yayına giren ilk bölümünde yarışmadaki performansı ile dikkat çekti. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan yarışmacı Berna Öztürk hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik..

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.