Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor All Star 52.bölüm fragmanı izle! Adaya kim veda edecek?

Survivor All Star 52.bölüm fragmanı izle! Adaya kim veda edecek?

Tv8'in fenomen yarışması Survivor All Star 52.bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Survivor All Star'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? Adaya kim veda edecek! Survivor All Star 52.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Tv8'in en çok izlenen yarışması Survivor All Star'da heyecan 52.bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Survivor All Star'ın yeni bölümde neler yaşanacak! Takım dokunulmazlığı kaybeden Gönüllerde adaya kim veda edecek? En büyük aday Sahra gideck mi? Survivor All Star 52.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Survivor All Star 51.bölüm özeti

Survivor All Star’da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Geriye düştükleri dokunulmazlık oyununda farkı kapatmayı başaran Gönüllüler, oyunu Ünlüler takımının kazanmasını engelleyemedi. Pazar günü yapılan konseyde ise gitmesi için ismi en çok yazılan kişi Sahra oldu. Bireysel dokunulmazlığın bu haftaki sahibi Turabi’nin bir kişiyi SMS oylamasına çıkarma hakkı olacak. SMS’lerde birinci olan kişi kim olacak ve takımından hangi ismi aday olarak çıkaracak? Turabi adadan gitmesi için kimin ismini söyleyecek? Bu hafta Survivor All Star’daki hayatına veda edecek isim kim olacak?

Son 10 yılın en zor Survivor'u olacağını her fırsatta söyleyen Acun, dediğini yaptı ve yarışmacıları şoke eden yeni bir kural getirdi.
Survivor All star'da Acun Ilıcalı’nın kötü sürprizi Oyuncuları çok üzdü. Son yılların en zor Survivor'u olacağını üzerine basa basa söyleyen Acun ada da yeni bir kuralın geçerli olacağını açıkladı. Acun’un açıkladığı yeni kurala göre, format gereği çok kısıtlı bir şekilde yarışmacılara 2 haftada bir verilen erzak için de artık yarışılacak. Bu kuralla birlikte yarışmayı kaybeden takımın neredeyse Hindistan cevizi hariç hiçbir gıdası olmayacak. Acun'un yeni kuralı kendilerine verilen erzak ile hiçbir şekilde doymadıkları için kaybedilen yarışlardan sonra açlıktan sürekli gözyaşlarına boğulan yarışmacıların hiç de hoşuna gitmedi.
Acun yarışmacıları şoke eden kuralı şu sözlerle açıkladı: ''İki haftada bir erzak takviyesi yapılıyordu. Artık erzaklar için oyun oynanacak ve kaybeden takım o hafta erzak alamayacak. Kısacası kaybeden takım çok az erzak sahibi olacak ve erzak oyununu kazanan takım daha fazla erzak tüketmeye hak kazanacak. Bu durum da adada büyük bir avantaja dönüşecek.''

Haberin Devamı