Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...

Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...

Survivor 2020 başladı. Sunucu Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak Ilıcalı, yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. Yayınlanan ilk bölümde 'baraka' oyununda kavga yaşandı. İşte detaylar...

Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...

İlk olarak izleyici ile 22 Mart 2005 tarihinde buluşan Survivor'ın 2020 sezonu başladı. Yarışmada yer alan takımlar da belli oldu. Ünlüler takımında yine birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Gönüllüler takımında ise oldukça iddialı isimler var. İlk bölümü heyecan uyandıran yarışmada izleyenler ünlüler ve gönüllüler takımının kadrosunu merak edip "Survivor yarışmacıları kimler?" diye soruyor. İşte ünlüler ve gönüllüler takımı...

Survivor 2020 başladı

Merakla beklenen yarışma Survivor 2020 başladı. Yarışmanın ilk bölümünde Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak ise ünlü sunucu yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı.

Survivor'da ilk kavga

Survivor'da baraka oyunu için ilk olarak ünlüler ve gönüllüler takımında erkekler mücadele verdi. Erkekler birbirlerini yastıkla denize atmaya çalıştı. Başa baş bir mücadele yaşanırken Parviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi.

Su üzerine bir platformun kurulu olduğu oyunda yarışmacılar ellerindeki yastıklarla birbirlerini düşürecek, hangi takımdan daha fazla kişi kalırsa yarışı onlar kazanacaktı.
İlk olarak erkeklerin yarıştığı oyunda rekabet had safhadaydı. Herkes oyunu kazanmak isterken bir anda gerginlik çıktı. Yerde kalan ve neredeyse düşmek üzere olan Yasin, bir anda sinirlendi ve "Yüzüme vuruyorsunuz, öyleyse biz de vuralım" diye sert çıktı.
Yasin'in bu sözleriyle ortam iyice gerilirken, ünlüler takımında yer alan Parviz Abdullayev de yükseldi.İşte tam bu anda Parviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi. Tartışma sırasında iki yarışmacı da geri adım atmadı.
Kavganın uzamasının ardından Acun Ilıcalı devreye girdi ve sayıyı alan takımın ünlüler olduğunu söyledi.
Ardından sular duruldu ve kıyasıya rekabetin sonunda 'Survivor 2020'de oynanan ilk oyunu kazanan ünlüler takımı oldu. Oyunu kazanan ünlüler takımı; ip, çekiç, çivi ve testereden oluşan malzemeleri aldı.
GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KAVGA
Öte yandan ilerleyen dakikalarda oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında gönüllüler takımında Ardahan ve Burak arasında gerginlik yaşandı.
Ardahan'ın oyunu kaybettikten sonra takım arkadaşlarının sözlerine kızması ve Burak'ın da karşılık vermesiyle çıkan tartışmada Ardahan'ın "Ben senin yaşındayken, sen emzikteydin" demesi Burak'ı çıldırttı.Sonrasında takım arkadaşları tarafından sakinleştirilen ikiliden Burak'ın özür dilemesiyle her şey tatlıya bağlandı.
SURVİVOR 2020 İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU!
'Survivor'daki ilk eleme konseyinde, dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı oylamaya gitti. Yapılan oylamada ismi en çok yazılan Fatma ilk eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Baraka oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk oyununu baraka için oynadı. Mücadeleyi ünlüler takımı kazandı.

Survivor 2020 ünlüler takımı

Uğur Pektaş

Aycan Yanaç

Sercan Yıldırım

Derya Can Göçen

Perviz Abdullayev

Elif Yıldırım Gören

Barış Murat Yağcı

Haberin Devamı

Tuğba Melis Türk

Mert Öcal

Şaziye İvegin Üner

Ersin Korkut

Survivor 2020 gönüllüler takımı

Yasin Obuz

Tayfun Erdoğan

Cemal Can Canseven

Ceyhun Uzun

Evrim Keklik

Fatma Günaydın

Burak Yurdugör

Makbule Günaydın

Meryem Kasap

Nisa Bölükbaşı

Sadık Ardahan Uzkanbaş

2020 Survivor'da neler yaşanacak?

Merakla beklenen 'Survivor 2020' mücadelesi öncesi, yarışmanın kritiğinin yapıldığı 'Survivor Panorama' programının bugünkü canlı yayın konuğu Acun Ilıcalı oldu. 'Survivor' hakkında merak edilenleri anlatan Acun Ilıcalı, zorlu bir maraton olacağını söylerken yarışmadaki değişikliklerden de bahsetti.

'Survivor'ın yeni sezonunda "Performans Ligi" uygulamasına geçileceğini söyleyen Ilıcalı, yeni kuralın nasıl uygulanacağını şöyle anlattı. Peki Survivor Performans Ligi nasıl uygulanacak?

Survivor'da bu yıl haftalık puanlama sistemi getirildi. Bu kurala göre yarışmacının katılacağı her oyun 1 puan, kazandığı bire bir mücadele 2 puan, kazanılan her takım oyunu da 1 puan olacak.

Mağlubiyetler için de kaybedilen her bire bir oyun eksi 2 puan, takım oyunu ise eksi 1 puan olarak hanelere yazılacak.

Haberin Devamı

Pazar akşamları açıklanacak bu puan tablosu neticesinde, haftanın şampiyonluğu için her takımdan ikişer oyuncu yarışacak.

Survivor izleyicilerinin de bu puanlama konusunda tahminde bulunacağını söyleyen Ilıcalı, hem yarışmacılar hem de seyirciler için sürpriz ödülleri olduğunu da sözlerine ekledi.