Gazete Vatan Logo

Survivor 2018 yeni takımlar... Survivor'da dengeler nasıl değişecek?

Survivor'da dengeler nasıl değişecek? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yaşanan sürekli kaybediş, Acun Ilıcalı'nın yeni bir karar almasına neden oldu. Survivor'da yeni takımlar oluşturuldu. İşte detaylar...

Survivor 2018 yeni takımlar... Survivor'da dengeler nasıl değişecek?

Survivor 2018'de yeni bir format ortaya çıkıyor. Artık All Star olarak 2 ayrı takım yarışacak. Bu gelişmeyle birlikte All Star ve eski Gönüllüler takımının yarışmacıları karma bir şekilde yeniden düzenlendi. İşte Survivor yarışmasına dair merak edilenler...

ACUN ILICALI: "BUGÜN İTİBARİYLE BİTİRDİK"

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de dün akşam ekranlara gelen ada konseyinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyuran ünlü yapımcı, ilk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.

1. ALL-STAR TAKIMI
Hakan, Nagihan, Hilmicem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen, Nevin.
2. ALL STAR TAKIMI
Sema, Adem, Turabi, Sahra, Ümit, Yiğit, Elif, M. Kemal, Berna, Emre, Merve.
YARIN SABAH YENİ TAKIMLAR BULUŞUYOR
Acun Ilıcalı "Bu akşam eski takımlar olarak son kez bir gece geçireceksiniz ve yarın sabah itibariyle yeni takımlarınızla buluşacaksınız." dedi.
SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'da bu hafta elenen isim Nevin Yanıt oldu.
ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da yeni konsept öncesi oynanan son ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödülün köfte-patates olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 8 skoruyla kazandı ve son ödül oyunun sahibi oldu.
SEMBOL OYUNLARINI SAHİBİ KİMLER OLDU?
Survivor'da erkekler arasından oynanan sembol oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Ümit ve Hilmi arasında oynanan finali kazanan isim Hilmi oldu ve Hilmi bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.
Survivor'da kadınlar arasında oynanan sembol oyunu oldukça heyecanlı geçti. Birsen ve Nagihan arasında oynanan finali kazanan isim Nagihan oldu ve Nagihan bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.

Haberin Devamı