Gazete Vatan Logo

Survivor 2018'de kim elendi? Survivor ödül oyununu kazanan takım...

Survivor 2018'de kim elendi? Survivor ödül oyununu kazanan takım hangisi oldu? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında kıyasıya mücadele devam etti. Peki Survivor adasına veda eden isim kim oldu? İşte tüm bilgiler...

Survivor 2018'de kim elendi? Survivor ödül oyununu kazanan takım...

Survivor son bölümüyle dün akşam TV8 ekranlarındaydı. Nefesleri kesen mücadele sonrasında ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2018'de kim elendi? Merak edilen tüm soruların cevaplarını haberimizde derledik.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler takımı olurken ve Gönüllüler takımından bir kişinin eleneceği belli olmuştu. Eleme adayları ise İpek, Emre ve Melih olarak belirlenmişti. Survivor'da dün akşamdan beri yapılan oylama sonucu belli oldu ve adaya Emre veda etti.

18. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yeni bölümde ödül oyunu başlarda büyük bir heyecana sahne oldu. Ancak skor 6-5'ten sonra büyük bir çıkış yapan Ünlüler takımı geriye kalan 4 oyunu da kazandı ve Gönüllüler'i 10-5 mağlup ederek ödülün sahibi oldu.

BARAKA OYUNUNDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı Baraka Oyunu için önemli bir değişiklik olduğunu açıkladı. Bundan sonra haftada iki kere oynanacak olan baraka oyununa her takımdan en iyi iki kız ve en iyi iki erkek yarışacak.

Haberin Devamı