Gazete Vatan Logo

Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar...

Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacağı merak konusu oldu. Yeni yarışmacıların katıldığı Survivor'da Merve ve Nagihan arasındaki gerilim dikkat çekiyor. Peki ödül oyununu hangi takım kazanacak? İşte Survivor yeni fragmanı...

Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar...

Survivor 2018'de heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesi adaya bomba gibi düştü. Peki takımlar arasında neler yaşanacak? İşte yeni yarışmacılar...

SURVİVOR 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam All Star takımından Nihat Doğan, Damla ve Murat elemeye çıkmıştı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Nihat Doğan oldu.

BEN SURVİVOR'I SEVDİM AMA...

Survivor'ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama... Nazım Hikmet'in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor'ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.

ACUN ILICALI INSTAGRAM'DAN DUYURDU!

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Bu haftaki ödül çay ve beşer tane kurabiye. Bu hafta en çok puan alan erkek yarışmacı Ramazan, ikinci olan isim ise Adem. Kadınlarda birinci olan isim Sema, ikinci olan isim ise Nagihan.