Gazete Vatan Logo

Survivor 2018 3. bölümde neler yaşandı? Survivor All Star takımına geçen kim?

Survivor 2018 3. bölümde neler yaşandı? Survivor All Star takımına geçen kim? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Gerilim dolu mücadelenin ardından ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor son bölüme dair detaylar...

Survivor 2018 3. bölümde neler yaşandı? Survivor All Star takımına geçen kim?

Survivor 2018 dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Hakan ve Turabi arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı. Acun Ilıcalı'nın şoke eden sürprizi ne oldu? Survivor All Star takımına geçen yarışmacı kim? İşte tüm detaylar...

HAKAN VE TURABİ ARASINDA GERİLİM!

Eski sezon Survivor'da da araları hep açık olan Hakan ve Turabi arasında gerilim başladı. Ramazan ile Turabi'nin eşleştiği oyun sırasında çıkan gerginlik daha sonra diğer yarışmacıların araya girmesiyle hafifledi. Acun Ilıcalı konseyde uyarılarda bulundu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor ödül oyununda her iki takım da oldukça iyi mücadele verdi. Survior All Star 10 puan, Gönüllüler ise 7 puan aldı. Böylece balık avlamak için verilen olta setinin sahibi All Star oldu.

HAKAN'IN YERİNE GEÇEN KİŞİ BELLİ OLDU!

Survivor 2018'de Ünlüler takımına geçen isim belli oldu. Acun Ilıcalı'nın Hakan'la Turabi arasındaki gerginlikten dolayı Hakan'ı Gönüllüler takımına koymasının ardından Gönüllüler takımı içerisinde yapılan oylama sonucu Ecem Karaağaç, Ünlüler takımına geçti.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI BOMBA SÜRPRİZİ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, "Bu sene ilk kez Survivor’un yakın döneminde iki takıma da iki yeni yarışmacı daha gelecek. İlk kez olacak. Amaç kız erkek dengesizliğini gidermek." dedi.