Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bugün kim elendi? - 25 Nisan Salı

Survivor adasında eleme heyecanı tüm dengeleri yeniden değiştirecek şekilde devam ediyor. Survivor adasında ünlüler takımı yarışmacılarının eleme potasında olduğu bir eleme heyecanı gerçekleşti. Gönüllüler takımı ise ünlüler takımı karşısında sayıca büyük bir üstünlük elde etti. Survivor eleme gecesi ve elenen yarışmacı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Survivor 2017'de bugün kim elendi? - 25 Nisan Salı

Survivor adasında haftalar ilerledikçe eleme geceleri de çok daha fazla önemli olmaya başladı. Artık sayıca iyice azalan ünlüler takımında bir eleme gecesi daha yapılırsa artık yarışmacılar bireysel düşünmek zorunda kalacaklar. Gönüllüler takımında ise sayıca üstünlüğü elde etmenin biraz rahatlığı biraz da gururu hakim.
Dokunulmazlık Oyunlarında Büyük Şok
Survivor adasında Cumartesi günü düzenlenen dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı kazanan taraf olmuştu. Bu yüzden ünlüler takımı ada konseyi öncesinde kendi aralarında bir bireysel dokunulmazlık oyunu yarışı gerçekleştirdiler. Bu bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı yarışmacısı Furkan Kızılay oldu. Sonrasında yapılan ada konseyinde ünlüler takımı yarışmacılar aralarında gitmesini istedikleri yarışmacıyı belirlediler. En çok ismi yazılan yarışmacı olan Sabriye eleme potasına giren ilk isim oldu. Ardından Furkan da elde ettiği dokunulmazlık sembolü gereğince elenmesi için Şahika’nın ismini verdi.
Ancak Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunu ünlüler takımı için büyük bir şok oldu. Bu oyunu da gönüllüler takımı kazandı. Bunun sonucunda ünlüler takımı yeniden kendi aralarında bir bireysel dokunulmazlık oyunu yaptılar. Bu bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı yarışmacısı ise Adem Kılıççı oldu. Ancak yeni getirilen kural nedeni ile Adem, elenmesi için bir yarışmacının ismini veremedi. Yapılan ada konseyinde elenmesi için en fazla ismi yazılan kişi Sema oldu. Böylece 3 ünlüler takımı yarışmacısı da eleme potasına girmiş oldu. Sema, Şahika ve Sabriye arasından halk oylamasında en az oyu alan kişi Survivor adasına veda etti.
Yarışmacılar Bireysel Olarak Mı Yarışmak İstiyorlar?
Son günlerde Serhat Akın hem Adem ile hem de kendi grubu içerisinde sık sık kavga etmeye başlamıştı. Özellikle Adem, Serhat’ın artık gitme vaktinin geldiğini dile getirdi. Ancak Serhat’ın daha önceki tartışmasının üstüne yeniden Furkan ile tartışması her şeyin artık değişeceğinin sinyallerini verdi. Serhat, Furkan’ın grupla değil de bireysel oynadığını düşünüyordu. Bunu söyledikten sonra Furkan da madem öyle diyerek bundan sonra kendi bireysel çıkarı için mücadele edeceğini ve eski grup arkadaşlarının da isterlerse kendi ismini yazabileceklerini dile getirdi. Bu hareket iyice sayıca iyice azalan ünlüler takımında her şeyin değişmesine neden olabilir ve artık her bir ünlüler takımı yarışmacısı eleme potasına girmek durumunda kalabilir. Ancak sayının zaten giderek azalması nedeniyle yarışmacılar istemedikleri isimleri de eleme için yazmak durumunda kalmaya çoktan başlamışlardı. Fakat her şeyden önemlisi artık ünlüler takımının oyun kaybetmemesi. Çünkü ünlüler takımı yarışmacılarının bu tehditten kurtulmak için yapacakları tek şey dokunulmazlık oyunlarında üstün performanslar sergileyerek eleme potasına girmemeyi sağlamaları olacak.

Haberin Devamı

Sembol oyununda kaybeden Berna gözyaşlarını tutamadı!

Haberin Devamı

Sembol oyununda Ünlüler takımından Sabriye ile karşılaşan Berna Keklikler, rakibine kaybedince sinirden gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Adem ve Serhat yiyecek paylaşımı sırasında gerildi!

İlhan ve Adem ödül oyununun ardından buzdolabında gelen yiyecekleri paylaşırken Serhat da devreye girdi. Daha sonra Serhat ve Adem arasında gergin anlar yaşandı.

Ogeday'ın sözleri Anıl'ı hayli kızdırdı!

Ödül oyununda Ogeday ve Anıl'ın sinirleri bir anda gerildi. Ogeday'ın Anıl'a atış denemesi yapmasını söylemesi sinirleri bir anda gerdi.

Ünlüler ve Gönüllüler ateş başında hep birlikte vakit geçirdi!

Ödül oyunun ardından adalarına dönen iki takım, akşam yemeğinden sonra adada hep birlikte vakit geçirip sohbet ettiler.

Serhat Akın oyun sırasında fenalaştı! Metin Kuş müdahalede bulundu...

Ödül oyunu sırasında parkurda yorulan Serhat Akın kendisini kötü hissetti. Metin Kuş kenara gelen Serhat'a müdahalede bulundu.

Furkan, Survivor'da yoluna tek başına mı devam edecek?

Ünlüler takımında bazı isimlerin kendisine uyguladığı baskıdan rahatsız olan Furkan, yoluna tek başına devam edebileceğini söyledi.

Haberin Devamı