Gazete Vatan Logo

Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Acun açıkladı...

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması için 2017 heyecanı başladı. Her yıl ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı fenomen haline gelmiş Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı konu ile ilgili ne açıklama yaptı? İşte Survivor ile ilgili merak edilen sorular ve cevapları...

Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Acun açıkladı...

Reyting rekoları kıran yarışma programı Survivor 2017 için yeni sezon için hazırlıkları başladı. Programın yapımcısı ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı da merakla beklenen program için 2-3 sürpriz ismin belli olduğunu ancak bilgi veremeyeceğini söyledi.

Survivor 2016'nın yarışmacılarıyla birlikte geçtiğimiz günlerde Ulus 29'da düzenlenen partiye katılan Acun Ilıcalı, yeni sezon için de ilk bilgileri verdi:

2-3 İSİM BELLİ OLDU

'Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık. Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim. Bu isimler tek tek çıksın daha iyi olur. Ama 2-3 tane çok güzel isim var. Söylesem çok gülersiniz ancak söyleyemiyorum.

'ÖĞLEDEN SONRALARI YUNAN OYUNUNU SEYREDECEĞİZ'

2017 yılında Yunanistan'da yapılacak yarışma hakkında da bilgi veren Ilıcalı, 'Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak' dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2017 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Birbirinen ilgiç karakterlerin yer aldığı Survivor'a başvuru yapan kişi sayısı da her yıl artıyor. Online olarak doldurulan Survivor başvuru formunda yarışmacıların bazı soruları yanıtlaması gerekiyor. Bu sorulardan bazıları ise daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz, sigara kullanıyormusunuz, hangi sporları yapıyorsunuz,
ciddi herhangi bir sağlık probleminiz, düzenli alınması gereken bir ilaç ve alerjiniz var mı, yüzme biliyor musunuz, survivor'a neden katılmak istiyorsunuz, survivor'a katılmak için hangi özelliklerinize güveniyorsunuz, survivor'a yarışmacı olarak katılma şansı elde ederseniz en az ve en çok neden zorlanacağınızı düşünüyorsunuz, kazanırsanız ödülü ne için harcamayı düşünüyorsunuz, bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir, bugüne kadar başınıza gelen en talihsiz olay nedir gibi sorular yer alıyor ve bunları yanıtlamanız isteniyor.

Haberin Devamı