Gazete Vatan Logo

Survivor 2017 kadrosu yola çıktı! Survivor ne zaman başlayacak, yarışmacısı kimler?

Her sezonu ayrı bir gündem yaratan Survivor yarışmasının 2017 sezonu başlıyor. Survivor 2017'de yarışacak olan yarışmacılar belli oldu ve yola çıktılar. Survivor 2017 yarışması için adaya ulaşmak için çıktıkları yolculuk öncesi yaptıkları Instagram paylaşımlarıyla gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Survivor 2017 kadrosu yola çıktı! Survivor ne zaman başlayacak, yarışmacısı kimler?

Reyting rekorları kıran Survivor yarışması 2017 sezonuyla 21 Ocak Cumartesi akşamı başlayacak. TV 8 kanalında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor yarışması için heyecan dorukta... İşte Survivor 2017 yarışmacıları ve yolculuk fotoğrafı...

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMI

İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Şahika Ercümen ve Sabriye Şengül.


SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Gökhan Gözüken, Fulya Şahin, Ogetay Girişken, Denisa, Elif Sadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya.


SURVİVOR 2017

Şarkıcı Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk, oyuncu Furkan Kızılay, milli atlet Pınar Saka, milli kick boksçu Sabriye Şengül, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat ve milli atlet Sema Apak’ın yer aldığı ekip, yolculuk öncesi poz verdi.