Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu!

Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu!

Survivor 2017'de Kıbrıs'taki büyük finalde ilk elenen isim belli oldu. Survivor'ın 3. yarı finalisti kim? İşte Survivor'dan elenen o başarılı yarışmacı...

Survivor 2017'de Kıbrıs'ta ilk elenen isim belli oldu!

Survivor 2017 yarı finalistleri kim oldu? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2017 Kıbrıs finalinde yarı finalist koltuğuna oturacak kişinin belirlendiği birinci yarı finalist mücadelesini Serhat Akın kazandı. İkinci yarı finalist mücadelesinin galibi ise Ogeday oldu. Oyunlarda başarısız olan Adem ve Sema arasında yarı finalist oylaması yapıldı. 3. yarı finalist halk oylaması sonucu belli oldu.

Survivor 2017 finali öncesi Adem ve Sema Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına kaldı. SMS oylaması sonucu yarı finale kalan isim belli oldu.

3. YARI FİNALİST ADEM

Halk oylamasında en fazla SMS oyu alan Adem 3. yarı finalist olma hakkı kazandı.

Böylece Survivor 2017'ye veda eden isim Sema oldu.

SON SÖZLERİ BUNLAR OLDU

Yarışmaya veda eden ünlüler takımından Sema, "Kendimi hiçbir zaman şampiyon olarak görmedim. Ama hedefim gerçekten Kıbrıs'tı. Başardığıma inanıyorum. Tek istediğim şey umarım kimseyi kırmamışımdır." şeklinde konuştu. İşte o anlar...

Survivor 2017 şampiyonu ve birincisi kim oldu? sorusunun cevabı ise 22 Haziran'daki Survivor finalinde belli olacak.

Haberin Devamı

SEMA APAK KİMDİR?

Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.