Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2017'de ipler kopuyor! Furkan ayrılıyor...

Survivor 2017'de ipler kopuyor! Furkan ayrılıyor...

Survivor 2017'de son dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler adasında ipler tamamen kopuyor. Survivor Furkan yeni bir kararla gruptan ayrılıyor. Survivor'ın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Survivor 2017'de ipler kopuyor! Furkan ayrılıyor...

Survivor 2017'de ünlüler takımında sayı giderek azalıyor. 23 Nisan'da oynanan son dokunulmazlık oyunun kaybedilmesinin ardından potaya Sema çıktı.

Ünlülerin konsey gecesinde Furkan'ın Serhat'ın adını yazması ise adada yeni bir krize yol açtı. Serhat, Furkan'ı bireysel düşünmekle suçladı. Bunun üzerine Furkan ise arkadaşlarına hodri meydan diyerek bundan sonra benim adımı da yazabilirler dedi.

SURVİVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR?

2002- 2005 yıllarında Emre karakterini canlandıran Furkan Kızılay 2010- 2013 yıllarında tekrardan aynı dizide aynı oyunculukta yer almıştır. Bu iki dizi arasında da 2007 yılında Emret Komutanım Şah Mat dizisinde oynamıştır. sinema türünde çektiği bir diğer filmler ise Kolpoçino 3. Devre e Hannas filmleridir.

Sanatsal kişiliği daha çocuk yaşlarında içine işleyen Furkan Kızılay lise yıllarında şarkı söylemeye de başladı. Naif ve hoş bir sesinin olduğunu fark eden Furkan Kızılay söz yazmaya da başladı. Ve gençlik yıllarını artık bu şekilde şarkı ve müzik ile geçirmeye başladı. Aşksın Sen adlı ilk albümünü 2009 yılında çıkardır. Ardından Her Şey Senle albümünü de 2010 yılında çıkardır. Bu sırada bu albümler Çocuklar Duymasın dizisinde jenerik müziği olarak kullanıldı. Bu şekilde daha geniş kitlelere hitap etmeyi başardı. 2011 yılında Karamel Kokun, 2014 yılında Ecem ve yine 2014 yılında Vura Vura albümleri ile iyi çıkışlar elde etti.

Haberin Devamı

Furkan Kızılay eğlenceli karakteri ve samimi tavırları ile kısa zamanda tüm Survivor izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Şuanda büyük bir kitle Furkan Kızılay’ın Survivor 2017 birincisi olmasını istemekte ve de gönülden Furkan Kızılay’ı desteklemektedir.