Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi! Yarı final için yarışacak 4 isim...

Survivor 2017'de büyük final öncesi heyecan kasırgası devam ediyor. Dün oynanan dokunulmazlık oyununu Serhat Akın kazandı. Ogeday ile İlhan Mansız ise elemeye kaldı. Peki hangi isim elenerek Survivor büyük finale gitme şansını kaybetti. İşte Survivor 2017'de yaşanan eleme gecesi...

Survivor 2017'de hangi yarışmacı elendi! Yarı final için yarışacak 4 isim...

Survivor 2017'de büyük final öncesi heyecan dorukta. Dün yayınlanan dokunulmazlık oyunu ve eleme gecesinin ardından yarı final için yarışacak dört isim belli oldu. Peki Survivor'a hangi yarışmacı veda etti. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...

SURVİVOR 127. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR'DA HANGİ YARIŞMACI ELENDİ?

Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununda kazanan Serhat Akın olurken. İlhan ve Ogeday ama oylamasına çıktı. Daha az oy alarak Survivor'a veda eden isim İlhan Mansız oldu.

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR!

Bu akşam iki kritik oyun daha oynanacak. Survivor Kıbrıs finali için yarışacak dört yarışmacı arasından iki kişi finale çıkmaya hak kazanacak. Sema, Ogeday, Serhat ve Adem arasından kimler yarı finalist olacak merak konusu.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor'da artık gözler büyük finale çevrildi. Yarışmanın son 3 gününe girilen bu günlerde Kıbrıs Finali hakkında bir detay henüz ekranlara gelmedi. Kıbrıs Finali çarşamba akşamı ekranlara gelecek.