Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!)

Survivor'da bu hafta 3 isim elemeye kaldı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönülüller takımı arasında iki eleme adayı seçildi. Elemeye kalan Erdi Ünver ve Yiğit İzik 6 eşit oyla elemeye kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda sembolün sahibi olan Tuğçe ise Sadin Bakır'in ismini verdi.

Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!)

Survivor 11 Şubat tarihinde oynanan Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler hep önde getürse de ilk seti geriden gelip kazandılar. İkinci sette Serhat Akın sakatlanmasından sonra morelleri bozularak yarışmayı kaybettiler. Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası elemeye kalan 3 isim ada konseyinde açıklandı.

ELEMEYE KALAN 3 İSİM!

- ERDİ ÜNVER
- YİĞİT İZİK
- SADİN BAKIR


SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor 2017 ünlüler takımında, bu hafta dokunulmazlık sembolünü almak için ünlüler canla başla mücadele etti. Dokunulmazlık oyunu esnasında yere yığılan Serhat Akın, acılar içerisinde yerde kaldı. Oyun sırasında Serhat Akın'ın sağ bacak arka adelesi koptu. Sehat'a ilk müdahaleyi doktor Metin Kuşçu yaptı.

Eski Milli Futbolcu Serhat'ın bundan sonra oyunlara devam edip edemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı. Sakatlık geçiren Serhat Akın'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği ise henüz belli değil.

SERHAT AKIN KİMDİR?

5 Haziran 1982 yılında Almanya'nın Bretten kentinde dünyaya geldi. 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşında iken futbola Karlsruher SC takımının alt yapısında başladı. 9 yıl burada futbol oynadı. Ve 2001 yılında Fenerbahçe takımına transfer oldu. Serhat Akın, Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımında forma giydi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Serhat Akın, FC Köln takımında da oynadı sonrasında da Almanya’nın 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynadı ve burada futbol hayatını sonlandırdı.

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sırasında Serhat Akın'ın sakatlanması yarışmacıları şok ediyor. Survivor yeni bölüm fragmanlarına yansıyan görüntülerde gözyaşları içinde kalan Serhat Akın'a doktor müdahelede bulunuyor.


SURVİVOR 2017'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyunlarının birini ünlüler diğerini ise gönüllüler kazanmış ve her iki takımdan ikişer yarışmacı elemeye kalmıştı. SMS oylamasına kalan Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem arasından elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, eleme konseyine İstanbul’dan katıldı. Yapılan sms oylaması sonucunda 4 isim arasından Survivor’dan elenen yarışmacı gönüllüler takımından Denisa Gültekin oldu.

Haberin Devamı

Elenmesinin ardından güçlükle konuşan Denisa; İsmimi duyunca kötü oldum. Yapacak bir şey yok, halkımızın kararı böyleymiş. Belki böylesi benim için daha iyi olacak. Sizlerle tanıştığım için mutluyum, böyle büyük bir projede yer almaktan dolayı mutluyum benim için çok teşekkür ederim. Survivor benim için burada bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu hiç ölmeyecek. Başka diyecek bir sözüm yok.” diye konuştu.

SURVİVOR 2017 FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Acun Ilıcalı’nın büyük bir ekiple hazırlayıp aynı zamanda sunuculuğunu yaptığı 'Survivor' yarışması bu sezon da nefesleri keserken, fenomen yapımın medya yansımaları da müthiş oldu.

Bu sezon biraz erken başlayan 'Survıvor 2017'nin medyada en çok konuşulan Yarışma programı olduğu tespit edildi. Medya Takip Ajansı Interpress’in, kanallarda yayınlanan programların yazılı basına yansımalarını kapsayan haber incelemesine göre, geçtiğimiz ay 'Survıvor 2017' ile ilgili yazılı basında toplam 177 haber çıktığı belirlendi.

Haberin Devamı

Selçuk Yöntem’in ayrılması sonrası oyuncu Murat Yıldırım tarafından sunulmaya başlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma yazılı basında hakkında çıkan 114 haber ikinci sırada yer aldı.

Bir başka Acun Ilıcalı klasiği olan 'O Ses Türkiye' medyada en çok konuşulan üçüncü yarışma olurken, düelloların başladığı ses yarışması hakkında yazılı basına 113 haber yansıdığı belirlendi.

Sunuculuğunu Seda Akgül’ün yaptığı 'Kısmetse Olur' ile ilgili basında 85 haber yer aldığı saptandı. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olan gelinlerin yarıştığı bir başka format olan ‘Gelin Evi’ hakkında ise geçen ay yazılı basında 59 haber çıktı.