Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bu akşam ilk kez oynanacak! Türk-Yunan yarışmacıları...

Survivor 2017 bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Survivor'un yeni bölümünde bir ilk yaşanacak, Türk-Yunan Survivor yarışmacıları birbirleriyle ödül oyunu oynayacak. Kıyasıya mücadele eden iki takımdan hangisi birinciliği kazanacak?

Survivor 2017'de bu akşam ilk kez oynanacak! Türk-Yunan yarışmacıları...

Reyting rekorları kıran Survivor yarışması bu akşam izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Survivor Türk-Yunan mücadelesini kim kazanacak? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanan Survivor'da unutulmaz anlar yaşanacak. İşte Survivor'un 18 Mayıs 94. bölüm tanıtımı...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında dört aday eleme potasındaydı. Berna, Anıl, Volkan ve Elif arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Anıl oldu.

SURVİ'Yİ DE YANIMDA GÖTÜRECEĞİM

Survi ile birlikte şuan veda ediyorum. Onu da Türkiye'ye götüreceğim. Burdaki zaman çok güzeldi. Beni anlamışsa herkes inşallah kimseyi kırmadığımı düşünürler. Güzel şeyler duymak istiyorum. Bütün herkese bol şans. Son üç haftadır da performansım yükseldi. Potaya girdikten sonra oluyor bu işler. Böyle şeylerin de geç olabileceğinin farkındayım. Her şeyin hayırlısı.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Erkeklerde birinci olan isimler 34 puanla Serhat Akın ve İlhan Mansız oldu. Kızlarda birinci olan isim 50 puanla Elif olurken ikinci olan isim 44 puanla Sema oldu.

Haberin Devamı

DOMİNİC'TE SON OYLAMA NE ZAMAN YAPILACAK?

10 kişi kaldığınız zaman toplu oylama yapılacak. Ondan sonra bir kez daha oylama yapılmayacak. Buna da çok az bir süre kaldı. İki hafta sonra toplu oylama yapılacak.

ACUN ILICALI BÜYÜK SÜRPRİZİ AÇIKLADI!

12 kişi kaldığınız zaman bir sürprizimiz var demiştik. Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. Bir Türk takımı Yunan takımı ile oyun oynayacak. Bu oyundaki amacımız iki ülkenin birbirine yakınlaşmasıdır. Yarın oynanacak ödül oyunun ardından Yunan takımının karşısına ortak bir takım çıkartılacak. Oyunun sonunda iki takım da ödülün sahibi olacak.