Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bu akşam dokunulmazlık hangi takımın olacak?

Survivor 2017 tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Reyting rekortmeni olan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017 yarışmasının her bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Kıbrıs'a ilk gidecek kişi belli oldu. Dünkü oyunu hangi takım kazandı? Bu akşam oynanacak olan Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor 2017'de bu akşam dokunulmazlık hangi takımın olacak?

Survivor 2017 finaline az bir zaman kala her bölüm her bölüm heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki Survivor'ın bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununu hangi takımın alacağı merak konusu oldu. Peki dünkü ödül oyununu kim aldı, aileleriyle telefondan görüntülü olarak görüşebilme hakkını kim kazandı? Survivor yeni bölüm fragmanı da yayınlandı, işte bu akşam yaşanacaklar...

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVİVOR 2017'DE DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI?

Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. İlk turu 6-0 gönüllüler, ikinci turu 6-3 ünlüler kazandı. Finale kalan oyun bayrak yarışında 3-2 gönüllülerin oldu.

Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya setlerde 25-16, 25-20, 25-17 yaparak 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

Acun Medya'ya yenilen Survivor 2017 yarışmacıları böylece; bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden oluşan 4 büyük ödülü kaybetmiş oldu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Survivor finali hakkında şöyle konuştu: "Sema dışında 4 isim daha Kıbrıs'a gidecek. Kıbrıs finalinin oyunları burada oynanacak. Hızlandırılmış oyunlar oynanacak. İsimler belli olduktan sonra buradan bir ismi Kıbrıs'ta direkt olarak final koltuğuna oturtacağız."

SURVİVOR 2017'DE KIBRIS'A GİTMEYİ KİM GARANTİLEDİ?
Kıbrıs’taki büyük finale gitmeyi garantileyen isim belli oldu. Survivor’ın Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler sembol oyununda karşı karşıya geldi. Sembol finalinde kadınlarda Sema erkeklerde ise Ogeday kazandı.
Finalde karşılaşan 2’liden oyunu kazanan Sema oldu. Sema Apak, Kuzey Kıbrıs’taki finale gitmeyi garantileyen ilk yarışmacı oldu.