Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak!

O Ses Türkiye'nin finali dün akşam gerçekleşti ve şampiyon Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada bu sene Hadise'nin şampiyon olması durumunda Survivor'a geleceğini söylemişti. Hadise ve Dodan Survivor'un birleşme partisinde yer alacak.

Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak!

TV8'in fenomen frogramı O Ses Türkiye dün akşam heyecanlı bir final yaşandı. O Ses Türkiye 2017'de şampiyon Hadise'nin takımından Dodan Özer'in oldu. Böylelikle Hadise'den 6 sene sora ilk defa birinci oldu. Yakın zamanda Survivor'da yapılacak olan birleşme partisinde Hadise ile Dodan da olacak. Geriye sayım heyecanı başladı...

Survivor 2017 birleşme partisinde Dodan Özer ve Hadise sürprizi

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye şampiyonu olan Dodan Özer ve Hadise’nin Survivor 2017’de birleşme partisine katılacak.

TV8 ekranlarında Ekim ayından bu yana devam eden O Ses Türkiye yarışmasının 2017 şampiyonı Dodan Özer oldu. Yarışmada 6 yıldır jüri üyesi olan Hadise de ilk defa şampiyonluğu yaşamış oldu. Şimdi Hadise ve Dodan Özer Survivor 2017’ye de katılacak.

Acun Ilıcalı, önceki günlerde Survivor ada konseyinde yaptığı açıklamada, ‘Eğer Hadise şampiyon olursa yarışmacısını da alıp Survivor’a gelecek’ demişti. Hadise ve Dodan Özer, Survivor’da önümüzdeki haftalarda yapılacak olan birleşme partisine katılacak ve yarışmacılara şarkılarıyla da sürpriz yapacak.

Haberin Devamı